Kosmetiikka,  Matkustaminen

Pakkauspuuhissa

Parin päivän päästä tämä perhe suuntaa kesälomamatkalle ja pakkaustohinat ovat meneillään. Tyttärillä on homma jo hienosti hanskassa, mutta minä se vain lajittelen kosmetiikkapusseja ja näytepakkauksia, joilla ajattelin viikon pärjätä. Nyt voin tehdä kaikki kokeilut mitä olen haaveillut tekeväni näytepussien saralta ja Dermalogicaa ne suurimmaksi osaksi ovatkin, joten ei pitäisi tulla yllätyksiä ihonhoidon suhteen. Purkkiarmeijan komentajalta, Valtosen Inkeriltä ennätin vielä tilata Precleanse wipes-paketin, eli puhdistusliinoja ja pakkaukseen sai kyytipojaksi valita myös puhdistustuotteen matkakoossa. Juuri sopiva setti meikäläiselle. Valitsin kuorivan maidon Skin Resufacing cleanserin ja lisäksi Inkeri oli ystävällisesti sujauttanut mukaan matkakoon Dynamic Skin Recovery spf 30, jee. Aurinkotuotteista on myös pikkunäytteitä, joten ei kun menoksi. Kerron sitten kokemuksia näistä kun palailen.

 

Olen minä muutamia asuja valikoinut, vaikken vielä ihan matkalaukkuuni asti ole niitä saanut. Muutamia mekkoja täytyy aina mukaan pakata.

Toppeja ja koska lämpötilat oletettavasti ovat kolmenkympin hujakoissa, niin rannalle bikinit ja shortsit, hellehattua unohtamatta.

 
Niin, pitikin muuten esitellä uusin laukkuostokseni Tallinnasta River Island merkiltä. Löysin ryhdikkään laukun, johon mukavasti mahtuu kosmetiikkaa, lääkkeitä, kameralaukku ja muuta pientä, toivottavasti. Nimittäin tämä on minun käsimatkatavaralaukkuni ja jos tähän ei kaikki mahdu, niin täytyy tunkea loput miehen reppuun. Me muuten jaamme ison matkalaukun mieheni kanssa ja vähän hirvittää, miten paljon laukku tulee painamaan, sillä kenkiä minun on muutamat pakko ottaa mukaan, tai muuten kukaan ei jaksa kuunnella valituksiani. Matkakuume alkaa nostaa päätään ja maltamme tuskin odottaa lähtöä.              
 
                                                                    With love,
                                                                           M                                                           
 

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *