Käsityöt,  Sisustaminen

DIY: verhoihin pieni piristys

Makuuhuoneessamme on kulmaikkuna ja siinä on jo jonkin aikaa ollut nuo samat organza-verhot. Kun viimeksi pesin ikkunoita, sain idean leveästä glitternauhasta, jolla verho kerätään ikään kuin kasaan. Minulla on ollut tässä aikaisemmin pellavan värinen kaistale, mutta nyt vain ompelin tyttären mekosta jääneet glitterpalaset kaistaleiden päälle ja heti tuli glamouria lisää. Pesun jälkeen organza on aina hieman ryppyinen, mutta minusta se on viehättävä sellaisenaan, eikä sitä oikein voi käydä silittelemäänkään. Tämä glitterinen verhonpidike sopii paremmin makuuhuoneen sängynpäätyyn, johon on myös tehty hieman muutoksia, mutta siitä lisää myöhemmin, projekti kun makuuhuoneen osalta vielä jatkuu. Silkkityyny, jonka viikolla löysin Country Whitestä sopii täydellisesti verhojen sävyyn. Helmalakanaa tässä olen metsästänyt ja vaikka edellinen helmalakana on sävyltään ihan ok, niin haluaisin mielelläni sen vaihtoon. Helmalakanaa sänkyymme ei taida saada valmiina, sillä sängyn korkeus on 60 cm ja kaikki helmalakanat ovat korkeintaan 45 cm. Kävin jo Eurokankaassa katsastamassa tarjontaa, muttei vain sopivaa kangasta vielä löytynyt. Yksi mahdollisuus on tilata perushelmalakana nettikaupasta ja ommella reunaan lisää pituutta, vaikka jollain sopivalla tehostevärillä. Ideoita otetaan mielellään vastaan.
Nyt lopultakin täytyy rientää sitä laukkua pakkaamaan, meikäläisellä kun kaikki on vielä suunnittelun tasolla.

Tänään 6.7. (blogger temppuilee päivien kanssa) on meidän 18. hääpäivä, joten  täytyy juhlistaa sitä sitten kunnolla vasta matkakohteessa.
 Kiitokset miehelleni yhteisestä taipaleesta! Ilman sinua olisin vain puolikas!

                                                             With love,
                                                                    M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *