Ihonhoito,  Kosmetiikka

Baylis & Harding

Tässäpä kiva kesälahja minkä sain lomalle lähtiessäni. Baylis and Harding vartalovoi ja käsisaippua, näiden kanssa ei voi mennä vikaan. Vartalovoin tuoksu on makeahko, hunajainen, mutta hyvin miedolla tavalla, ei lainkaan häiritsevästi. Tuote leviää hyvin ja imeytyy hetkessä, mikä ihmetytti, sillä vartalovoi on koostumukseltaan paksuhkoa. Ihosta tulee pehmeä ja tietenkin pehmoinen tuoksu leijailee hetken ympärilläsi. Ihastuin tähän tuotteeseen välittömästi ja varmasti kesäkroppa kiittää täyteläistä ja kosteuttavaa tuotetta.

Tästä käsisaippuasta mini m oli innoissaan ja hehkutti sitä todella laadukkaaksi juuri tuon E-vitamiinin vuoksi. Hienoa ja tuoksukin on mieto ja makeahko sekin, johtuen kaiketi hunajasta. Kiva idea kesäiselle yllätyspaketille ja joka varmasti otetaan ilolla vastaan niin mökeillä kuin kaupungissakin.

                                                    With love,
                                                  M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *