Sisustaminen

Cottonlights from Etsy

Hei mullakin on nyt ne. No, ne pallovalot. Olen niistä jonkin aikaa haaveillut, mutten ole aikaisemmin ollut niin innostunut niistä ja saanut aikaiseksi tilata ja kun sain sähköpostiini Etsyn viestejä, niin sorruin jotenkin niitä selaamaan ja sitten jo huomasin tekeväni tilausta. Tämä on toinen kerta, kun Etsyä käytän ja hyvin meni.  Paypal maksuna ja tilaus tuli perille vähän yli viikossa, vaikka lähettivät sen Thaimaasta.  Kiitokseksi sain 20% alennusta pallovaloista seuraavaan tilaukseen. Nyt ihailen valojani ja mietin minne ne sitten asettelisin ja lisää näitä kyllä täytyy saada, kun olivat huomattavasti edullisempia kuin suomesta tilattaessa. Mukana tuli eurooppalainen adapteri, joten sekin asia on kunnossa. Nyt haaveilen musta-hopea-valkoisista tai sellaisista kermanvärisistä. Kannattaa käydä Etsyn sivuilla, jos kiinnostusta riittää.

                                                              With love,
                                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *