Kosmetiikka

LivBoxin antia heinäkuussa

Matkalla ollessamme LivBox oli tulla tupsahtanut ja hieman harmitti, kun sieltä löytyi tuotteita, joita olisi mieluusti matkalla käyttänyt. Mutta sille ei nyt enää voi mitään. Tässäpä tämän kuun saalis.

 

Hortensiani olivat alkaneet kukoistamaan oikein toden teolla ja uutena kukintona siletä löytyy Terre D´oc vartalovoi. Luomuvartalovoi ravitsee, suojaa ja pehmentää ihoa ja tuoksu huumaa. Tämän voit kuljettaa mukanasi ja käyttää huulivoiteena, kynsinauhoihin tai vaikka ulkoiluvoiteena. Kätevää ja rasia on kuin kukkanen konsanaan.

Tämän Rich merkin shampoita olen tiiraillut ja ilahduin kun nyt sain tällaisen itselleni. Pure Luxury Intense Moisture Shampoo on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu syväkosteuttava ja kiiltoa hiuksille antava  tuote. Tuoksusta jotenkin tulee mieleen hienostunut ja ylellinen. Jos hiuksesi ovat huonokuntoiset, tämän shampoon pitäisi hoitaa ja antaa luonnollista elinvoimaa.
Power Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir on argan-öljy, joka saa hiukset tuntumaan pehmeämmiltä ja antaa kiiltoa ylläpitäen hiusten omaa luonnollista elinvoimaa, shampoon tapaan. Sopiva kaikille. Oman kokemuksen perusteella hiukset tulivat pehmeiksi ja kiharat selkeämmiksi, eivätkä olleet pörrössä edes aamulla, vaikka kävin nukkumaan hiukset vähän kosteina. Pakko saada tätä lisää. Tai ainakin heti tuo öljy menee tilaukseen. Annostelu oli pienestä pussista haastava, kun en tiennyt paljonko se yksi pisara voi olla, jottei hiukset mene littanaksi. Ilmeisesti annostelu meni nappiin ja hiukset kiittää.

Näitä hauskoja Invisibobble hiuslenkkejä tai samantapaisia olen joskus aikaisemmin muistaakseni ostanut tyttärilleni, mutta missähän liene. Nyt saimme uuden ja sehän sujahti näppärästi mini m:n paksuun ponnariin ja kuulemma pysyy hyvin, aluksi. Hänellä kun tuota tukkaa riittää ja hiuslenkit ei tahdo riittää tarpeeksi monta kertaa ympäri, jotta ponnari olisi napakka, joten tämä ei sittenkään tainnut olla hänelle se paras.

Aurinkosuojatuote kasvoille Favoralta, jonka olisin niin mieluusti mukaani ottanut, mutta nyt ajattelin ilahduttaa ja antaa sen jollekulle toiselle käyttöön. Herkkäihoiselle erityisesti suunnattu, toki käy kaikille, korkean suojakertoimen 50+ haitallisilta säteiltä suojaava vedenkestävä tuote.

Dermosil on tehnyt upean kultaisen kynsilakan, joka kynsissä varmasti säväyttää kesän juhlissa ja miksei ihan arjessakin.  Hehkuu upeana.

Nyt täytyy hieman ihmetellä tätä CK:n  RED EDITION tuoksunäytettä. Eihän siellä ollut paperilapun sisällä tuoksua juuri lainkaan. Enpä juuri tätä voi kehuskella. En yleensäkään ymmärrä tämmöisiä tuoksunäytteitä, josta ei saa iholle laitettua pisaraakaan. Ihon oma kemiahan sen tuoksun tekee joko miellyttäväksi tai sitten ei, luulisin.
 
Mutta muutoin hyviä tuotteita ja tarpeeseen näin kesäaikaan monelle. Tästäpä tulikin mieleeni, että järjestän kosmetiikkaan liittyen pienen giveawayn piakkoin. Tervetuloa osallistumaan.
 
With love,
M

2 Comments

  • Mysterious M

    Livboxin idea on yllätyksellisyys ja tutustuminen kosmetiikan uutuuksiin. Välillä tuotteet ovat täysikokoisia ja välillä pieniä näytepakkauksia. Olen tilaillut ja ollut yhteistyössäkin välillä Livboxin kanssa noin puolitoista vuotta. Hinta on nykyisin 15.90/kk ja voi tilata vaikka vain kk kerrallaan. Aina kaikki ei ole mieleen, mutta sitten annan niitä eteenpäin.Laitoin sulle kutsun Livboxin kautta, toivottavasti et pahastu. Sieltä löytyy kaikki merkit ja tiedot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *