Arvonta,  Ihonhoito

Giveaway: kosmetiikkaa

Jos olet seurannut blogiani, huomasit varmaankin, että nämä tuotteet ovat LivBoxin tuotteita ja koska minulla on aurinkorasvoja ihan riittävästi tälle kesälle, ajattelin ilahduttaa pienillä arpajaisilla teitä. Kyseessä on siis Favoran  SPF 50+ erittäin korkean suojan aurinkovoide kasvoille, myös herkkäihoisimmillekin ja vielä vedenkestävänä. Toinen tuote on täyteläinen luomuvartalovoi Terre D`OC, jota voi myös käyttää huulivoiteena, kynsinauhoihin ja ulkoiluvoiteena. Huumaava tuoksu.

Jos olet jo lukija tai liityt lukijaksi saat kaksi arpaa, muutoin saat yhden arvan. Kerro millaisia aurinkotuotteita käytät vai käytätkö mitään. Mikäli kommentoit anonyyminä, laitathan sähköpostiosoitteen, että saan sinuun yhteyden tarvittaessa. Arvonta alkaa nyt ja loppuu 23.7. klo 21.00. Onnea kaikille arvontaan!

                                                      With love,
                                                    M

29 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *