Käsityöt,  Sisustaminen

pop tab design, lautasliinarengas

Klipsuista voi tehdä kaikkea, kuten kukkaroita, vöitä, laukkuja, käsikoruja ja lampunvarjostimia jne. mielikuvitus taitaa vain olla rajana. Meillä on pienet kesäjuhlat tulossa ja keksin tästä käsikoruideasta kehitellä lautasliinarenkaan. Tässä ei taritse osata edes virkata, vaikka minulla koukku oli pujotteluvaiheessa kyllä käytössä. Yritän opastaa kuvien avulla miten tuon silkkinauhan voi pujotella klipsujen läpi. Muista ensin polttaa silkkinauhan pää, jottei se rispaannu ja aloita pujottelu. Tärkeintä on, että nauha kulkee molemmin puolin klipsujen läpi samalla tavalla ja kaikista koloista. Klipsujen tulee tietenkin olla samaan suuntaan ja oikein päin ja ne kulkevat hieman limittäin tavallaan kaksi kerrosta päällekkäin.

Tämä on hyvä mallikuva seurata meneekö oikein.

Sitten jätät vähän lenkkiä toiseen päähän ja nyt on jo helpompaa kun lähdet tekemään toista riviä. Voit vain matkia ylempiä pujotteluja ja tässä kohtaa otin apuun koukun, sillä työ on napakka ja en saanut kynsillä kiskottua nauhoja läpi.

Työ nurjalta…

…ja valmiina oikealta puolelta. Lenkki jää siksi, että voit pujottaa nauhan ja tehdä rusetin siitä lautasliinaan pujotettaessa.
 
Joten tässäpä kiva DIY-vinkki vaikkapa sinne mökeille, mikäli kaipaa pientä puuhaa. Rentoon pellavaiseen lautasliinaan saa vähän piristystä näillä klipsuilla ja värikkäillä nauhoilla.
 
                                                         With love,
                                                               M
 


2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *