Sisustaminen

Jätettyjen komppanja

No vihdoinkin mieheni sai aikaiseksi ruuvata tämän tyttären heivaaman hyllyn parvekkeen päätyseinään. Tässä vähän funtsailen millainen lopputuloksesta tulee. Heittelin vain hyllylle yrtit, joille tämä hylly oli alun perin tarkoitettukin ja sitten tuon ihanan ajopuun, sekä nuormman tyttären hylkäämän kaktuksen lasipurkissa. Hei, tämähän on jätettyjen komppanja!
Saattaa olla, että nuo yrtit eivät ainakaan tässä helteessä taida kauaa kestää tuossa paikassa, sillä paahde on armoton. Syksymmällä kynttilät ja lyhdyt löytävät varmaankin tiensä tuonne hyllylle.
 Mitä mieltä olette, jätänkö tuon ajopuun tuollaiseksi vai laittaisiko siihen valkoisilla puukirjaimilla jonkin kivan tekstin?

Hortensiat ovat vielä terässä ja luulenpa, että syy löytyy siitä, että lattialla ei ole niin armottoman kuuma ja saavat siinä suojaa. Parvekkeella olisi nyt kiva olla, mutta kun se on niin kuuma, ettei vain yksinkertaisesti jaksa. Ihmetyttää kyllä nämä säiden ääripäät, ensin niin kylmä, että toppatakkia piti pitää ja nyt sitten helle, joka nuuduttaa täysin. Olisko tarjolla näiden väliltä jotain?
Mutta nyt täytyy rientää hommiin, sillä iltapäivästä tulee kesäjuhlaan vieraat ja tekemistä riittää. Mukavaa lauantaita kaikille!

                                                 With love,
                                                M

2 Comments

  • Mysterious M

    Kiva, kun kerroit mielipiteesi. Samalle kannalle kallistun minäkin, kun olen tuota puuta katsellut. Voi mennä liialliseksi yrittämiseksi ja teennäiseksi, jos siihen jotain lisäilee.
    Kivat kesäjuhlat oli, kiitos ja nyt sitten meni huilimiseksi tämä päivä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *