Muoti

Zaran pitsimekko

 
Eilisissä helteisissä kesäjuhliin sain sujauttaa ensi kertaa ylleni Barcelonan Zaran alennuksesta löytämäni pitsimekon. Mekko tuntui mukavalta ylläni, mikä parasta, niin tässä säässä ei lainkaan hiostanut. Olen niin hulluna kaikkiin valkoisiin pitsitunikoihin ja mekkoihin, että minun täytyy aina itselleni muistutella, että tuskin niitä paria enempää kannattaa kesää varten hankkia. No, tulipa nyt pelastettua tämä yksilö pilkkahinnalla, joten hyvä diili se minusta oli. Huono puoli oli siinä, että pitsit ovat sen verran herkkiä takertumaan meidän keittiön kaappien vetimiin, että olin muutaman kerran pulassa ja luulin repineeni koko mekon. Täytyy muistaa olla nojailematta.  Pidän tässä mekossa myös siitä, että helma ei ole liian lyhyt ja siten mekko on sopiva monenlaisiin tilaisuuksiin.

Terassilla vietimme iltaa hyvää grilliruokaa herkutellen ja samalla juhlistimme nuorimpien serkusten menneitä ja tulevia synttäreitä. Onneksi ilta hieman viileni loppua kohti, tuntuu kyllä järjettömältä lauseelta kirjoittaa meidän kesästä näin, mutta mukavammalta se viilentyminen kuitenkin kaiken kuumuuden jälkeen tuntui ja illan pimetessä oli kiva sytyttää muutama kynttilälyhty tunnelmaa luomaan. Kuvia ei ole, sillä en jaksanut/ennättänyt kuvata juhlissa, koska osa aikaa meni kuitenkin ruuan valmistamiseen ja tarjoilemiseen, joten päätin tietoisesti jättää kameran taka-alalle.

                                                          With love,
                                                       M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *