Kengät,  Muoti

Timberland shoes

Lauantaina mies, viimeistä lomaviikonloppua kun vietti, sai houkuteltua perheen kaupungille streethockeyta katsomaan ja lopuksi pitsalle. Tai kyllä meille naisille annettiin mahdollisuus shoppailuun, sillä aikaa kun mies katsoi pelejä ja sehän me tehtiinkin, sillä minulla oli yksi ostos mielessä, jota olin koettanut löytää jo yli puolen vuoden ajan. Nyt se oli saatavissa ja onnellisena sen kotiin raahasin. Mutta mikä se on, siitä myöhemmin, kunhan se on ensin paikalleen viritetty.
Anyway, mini m oli pari tuntia siinä välissä treeneissä ja vanhemman tyttäreni kanssa sitten koluttiin kenkäkauppoja, vansit olivat hänelle haussa ja minä etsiskelin töihin ja vapaa-aikaan  sopivia sandaaleja. Kesän alussa ostamani kiilat ovat olleet kyllä käytössä, mutta ovat ne niin tolkuttoman korkeat, että kyllä niissä jalat kipeytyy ja ei niillä kovin kauaa jaksa taapertaa. Barcelonaan jätin vuosia vanhat sandaalit, jotka olivat jo tiensä päässä. Tytär löysi Koo- kengästä vansit, viininpunaiset ja minä halusin katsoa Timberlandin alesta mahdollisia löytöjä. Löytyihän sieltä nämä matalammat sandaalit ja hintaan 38.50 e ja alkuhinta oli 130 e. Jee mikä ale.
 
 

 
Istuivat kuin valettu. Tosin olisi voinut olla hieman enemmän korkoeroa ja vähemmän tuota korotettua pohjaa, Suositus minulle on 4 cm ja tuossa on noin 3 cm. Pohja oli kyllä tasainen, toivottavasti siitä ei aiheudu ongelmia ja kantapiikki ilmaannu kummittelemaan. Kävellessä ovat aluksi hieman pökkelömäiset, mutta kevyet ja kyllä näillä nyt jo kipittää.  Toivottavasti näillä jaksaa nyt seisoskella myös. Kenkien ostaminen on kyllä haastavaa, sillä oikeasti sitä mitä tarvitsee ei taida olla olemassakaan ja sitten on pakko ottaa sitä, mikä toimii edes jotenkuten. Miehen mielipide oli, että samanlaisiahan sulla on jo nurkat pullollaan, mutta eipäs olekaan. Toisilla kengillä on huikean paljon enemmän korkoa.
 Pizza Hut oli tyttöjen ruokapaikkaehdotus ja siellähän me sitten herkuttelimme mahan täydeltä. Säälittää kun miehen loma loppui ja itselläni on vielä viikko tyttöjen kanssa jäljellä. Tosin vanhempi on vielä muutamia päiviä kesätöissä, mutta loppu se meillekin häämöttää ja arki koittaa pikemmin kuin aavistaakaan. Mutta nyt me vielä nautimme ja fiilistelemme tätä kuumaa kesää, uusilla sandaaleilla sipsutellen.

                                              With love,
                                                     M

2 Comments

  • Mysterious M

    Kiitos:), hinta taisi olla ratkaiseva tekijä tässä kaupanteossa ja toisaalta tarvitsin kipeästi hiukan matalammat kengät. Aurinko se vaan paistaa, joten nautitaan lomasta vielä. Koita sinä jaksaa töissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *