Sisustaminen

Casan Diamond-seinäkello

 

Kerroinkin eilen, että tein lauantaina ostoksen, jota olen jo puolisen vuotta haaveillut, nimittäin Timanttikellon seinälle. Olen katsonut tätä kelloa jo vuosi sitten, mutta en tyhmyyksissäni halunnut silloin sitä vielä ostaa ja luulin, että sen löytää tuosta noin vain. Seuraavalla kerralla se olikin jo myyty loppuun, mutta minulle luvattiin, että kohta niitä varmasti tulee myyntiin ja meni sitten puoli vuotta, ennen kuin kelloni sain. No, mikäs tuossa, kun ei ollut mitään kiirettäkään, tiesin sen joskus saavani. Kello on oikein hömppien hömppä, mutta kaunis sellainen ja sopii tosi kivasti tänne kaunistautumishuoneeseen ajan näyttäjäksi. Maalasin viime kesän remontista jääneen maalipurkin pohjasta taustan kellolle, sillä valkoisella seinällä se kaipasi taustaa tullakseen paremmin esille.

Nyt tämän pöydän ääressä on kiva blogata, kun ajankäyttökin on paremmin hallussa seinällä kimaltavan  Diamond-kellon avulla.

                                                              With love,
                                                                     M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.