Ihonhoito

Aika Ihanassa, radiofrekvenssihoito

 

Olen tässä kertonutkin muutamasta seikkailusta kauneushoitoloissa ja tein jälleen yhden sellaisen vierailun. Napasin edullisen diilin Kauneushoitola AIKA IHANAAN ja kyseessä oli jälleen kerran couperosaiholle suunnattu hoito. Minullahan on näköjään tullut pakkomielteeksi saada nuo punertavat suonet häipymään ja voin kertoa, ettei se ole helppoa. Pientähän tämä on ruusufinniin verrattuna, mutta välillä pelkään, että entä jos se äityy siihen pisteeseen ja kasvot lehahtavat todella huonoon kuntoon. Mutta vielä tilanne ei ole niin paha.
 Olen siis vuosien aikana juossut Diatermiassa, jossa suonia painellaan neulalla ihoon syvemmälle, näin maallikon kielellä. Sattui valtavasti ja lopuksi yhden hoidon jälkeen ihoon tuli hieman tulehdusta ja päätin, että siihen jää neulaamiset. Kyllähän se toki auttoi jonkin verran, mutta suonet riiviöt pukkaavat sitten siitä vierestä pintaan ajan kuluessa. Sitten kiikutin rahojani valoimpulssihoitoon ja sekin oli kivuliasta, varsinkin nenän seudulla, mutta kolmen-neljän kerran jälkeen se auttoi ja iho vaaleni ja punoitus helpotti poskien ja otsan kohdalla, mutta ei se nenänpieliin tehonnut. Olen innokkaasti suojannut niin saunassa, pakkasilla ja auringossa ne kohdat kasvoissa, jossa couperosa juhlii ja ei sitä nyt onneksi ole ainakaan pahemmin lisääntynyt.
Tämä AIKA IHANA-hoitola sijaitsee Aika-talossa ja hieman minä pyörin, että oikean osoitteen löysin. Hoidon teki viehättävä omistaja Wiyada Koho, joka kertoi minulle tästä radiofrekvenssihoidosta ja sen vaikutuksesta ihoon.  Hän oli kokeillut itse Ditelle yhdistelmälaitetta kavitaatiohoitoon ja tullut siihen tulokseen, että kannattaa ottaa tämä kotimainen laite, sillä lopputulos oli ollut niin hyvä. Jokainen iho kun on erilainen, niin vaikutukset ja hoidon lopputulos riippuu tietenkin ihosta ja miten se reagoi. Hoitoa tulisi tehdä sarjahoitona, jotta saadaan parempia tuloksia. Olin lukenutkin tästä hoidosta Karkkipäiväblogista, joten olin siitä vähän perillä, mutta jotta tämä selkiytyy paremmin teille lukijoille, lainasin hoitolan sivulta seuravan kirjoituksen:

Ihmiskeho johtaa sähköä hyvin, sillä kehon nesteet ja suolat ovat tehokkaita elektrolyyttejä eli sähköä johtavia aineita. RF-Radiofrekvenssi stimuloi ihon kollageenin tuotantoa, jolloin iho kiinteytyy. Hoito vilkastuttaa kasvojen mikroverenkiertoa ja soluaineenvaihduntaa, mikä parantaa ihon väriä ja tekee siitä tasaisemman. Sykkivä radiotaajuus parantaa ihon entsyymintoimintaa, jolloin ihon oma sopujen korjausmekanismi nopeutuu. Ihon pinta silottuu ja tukikudokset vahvistuvat.
Radiofrekvenssihoito on erinomainen hoitamaan muun muassa veltostunutta  ja ennenaikaisesti vanhentunutta ihoa.

Hoidon kulku eteni seuraavasti. Ensiksi minun kasvoni puhdistettiin ja sitten asetettiin märkä sieni käsivarteeni ja siihen laitettiin pari piuhaa kiinni. Vastavirtaparit? Joka tapauksessa kasvoille levitettiin geeliä,  jotta pienehkö hoitopää pääsee liikkumaan helposti. Älkää nyt säikähtäkö, kun kerron, että minun kokemukseni tuosta laitteesta toi hieman mieleen hammaslääkärin, sillä kyllä se vihloi hampaita, kun nenänpielestä sillä laitteella pyöriteltiin. Poskilla ei tuntunut mitään, mutta myös leukaa hoidettaessa vihloi alahampaisiin. Kyllä sen kesti, mutta tuo on hyvä tietää, kun hoitoon menee. Tai saattaahan se olla, että näin tapahtui vain minulla. Laitteen volyymiä lisättiin pikkuhiljaa, mutta sanoin Wiyadalle, että anna mennä vain napit kaakkoon, jotta pääsen noista viheliäisistä suonista eroon.  Lopussa laitettiin hoitovoiteet iholle ja mitään kuumotusta tai punoitusta ei tuntunut tai näkynyt.
Iho oli aavistuksen suonien osalta vaalennut ja myös aamulla sen huomasin. Mutta, minun tapauksessani yksi kerta ei  riitä, täytyisi siis ottaa sarjatulta tai sitten ne suonet ovat vain niin vahvat, ettei niitä mikään säikytä. Toki hoidon vaikutukset ihossa voivat kestää viikonkin verran, jotta kunnon lopputuloksen näkee. Täytyy vain toivoa vielä vaalenemista. Muutoin iho hehkuu kauniisti ja en tarvinnut kuin hieman peitevoidetta suonien päälle.
Minulla oli tarkoitus näyttää ennen ja jälkeen kuvat, mutta koska iho punaisine suonineen ei ole mitään niin kivaa katsottavaa, päätin säästää teidät siltä. Toisaalta vain minä huomaan sen pienen eron, joten ehkäpä myöhemmin revittelen kuvilla, mikäli päädyn ottamaan sitä sarjatulta.
Minulla on pelkkää hyvää sanottavaa tästä seikkailusta ja hoidon tekijä tuntui osaavan asiansa ja oli todella ystävällinen ja hoito meni mukavasti rupatellen. Mikäli sinulla on vaikka couperosahuolia, niin tästä saattaisi löytyä apua. Kokeileminen oli edullista diilin kautta, joten kannatti.

                                                      With love,
                                                   M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *