Ihonhoito,  Kosmetiikka

LivBoxi elokuussa

LivBox saapui ja tuotteet pääsivät patsastelemaan tekemäni puutarhakeijun viereen.

THE BODY SHOP tarjoaa Honeymania Body Butteria, eli vartalolle pehmittävää täyteläistä kosteutusta. Tuoksussa hunajankukkia joten kannattaa hieman varoa, ettei joudu mehiläisten piiriin. Ehkäpä tämä lennähtää kohta uuteen kotiin, sillä kosteusvoiteita on kropalle kertynyt jonkin verran.

BATISTE XXL Volume Dry Shampoo, eli kuivashampoon ystäville loistotuote, joka antaa myös tuuheutta hiuksillesi. Suihkutetaan suoraan kuiviin hiuksiin 30 cm:n etäisyydeltä. Nämä ovat todella suosittuja nämä kuivashampoot ja meillekin on rantautunut useampi pullo. Tämä tuote taitaa saada piakkoin uuden osoitteen.

CLINIQUEN  All About Eyes on tuttu minulle jo muutaman vuoden takaa ja tätä on tullut testattua ja hyväksi todettua, sillä herkät silmäni eivät ole tästä pahastuneet. Poistaa turvotusta ja vaalentaa tummaa silmänympärystä ja vahvistaa ihon kosteussuojaa.

LUMENEN Artic Sun Bronser vilahti niin nopsaa mini m:n meikkilaatikkoon ja sitten kasvoille, etten ennättänyt siihen pahemmin tutustua. Aurinkopuuteri antaa hehkua ja luonnollista päivetystä ja kevyt koostumus tekee lopputuloksesta luonnollisen. Hajusteeton ja hellävarainen hoitava koostumus. Mini m:n kasvoille sävyltään sopiva, mutta tämän laittamisessa on vielä opettelua, jottei mene överiksi. Taisi kuitenkin tykätä.

Tässä ylellinen DOLCE&CABBANA suihkugeeli Dolce nimeltään, jonka huumaavan tuoksun jokainen nainen haluaisi ympärillään leijailevan. Suihkugeelin erikoisuus on valkoinen amaryllis, lisänä myskin ja santelipuun kiehtovat vivahteet. Hienostunut, ihoa pehmeästi hyväilevä suihkukokemus menasi jo aiheuttaa kiistaa siitä, kuka sen meillä saa, joten joo-o, tykätään, kuten siitä tuoksustakin, joka jo aiemmin on boxista tullut.

Tässäpä tämä ja huomenna laitan pienen arvonnan jälleen pystyyn, joten tule ihmeessä osallistumaan!

                                                           With love,
                                                        M

2 Comments

 • Teija Hakula

  Oih ja voih! Upeita tuotteita kaikki tyynni. Meikäläisen kroppa kaipaisi kipeästi tuollaista vartalovoita,
  kesän lukuisten uintireissujen ja auringonoton jäljiltä iho oikein janoaa tehokosteutusta.
  Hiuspuuterista on tullut uusi, paras kaverini. Hiusten muotoilu onnistuu puuterin avulla huomattavasti helpommin.
  Kiva, kun teillä on kolme naista jakamassa LivBoxin sisältöä, ihana äiti olet, kun tyttäresi saavat
  testattavaksi näitä huipputuotteita, joihin vain harvalla nuorella on varaa satsata.
  Upeaa viikonvaihdetta koko poppoolle!

 • Mysterious M

  Kiitos Teija kauniista sanoistasi! Kyllä meillä suhina käy, kun boxi avataan ja tiukkoja neuvotteluja joskus tulee! Kiva kuulla tuosta hiuspuuterista, sillä itse en ole koskaan kokeillut kuin vain kampaajalla on laitettu. Ai, että se olisi hyväkin? Pitäisiköhän kokeilla, kun sokoksella oli juuri ruskeille hiuksille uusi hiuspuuteri tarjouksessa. Kiitokset vinkistä ja Ihanaa viikonloppua ja mulla alkaa työt maanantaina, auts!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *