Askartelu

Back to school DIY

Koulun alkaminen häämöttää jo nurkan takana ja meillä siitä on jo jonkin aikaa touhotettu. Mini m tuumasi viikko pari sitten, että koulu voi jo ihan hyvin alkaa, mutta siitä viikon päästä voisi alkaa jo uusi kesäloma. Niinpä. Mutta totuushan on toinen ja tiistaina meillä oikeasti alkaa sitten tuo pakertaminen yläasteen kasilla.  Jotta koulun alkaminen olisi mielekästä, niin on kiva hankkia jotain pientä kivaa sinne laukkuun. Bath and body works:lta tilattiin minikokoisia käsidesipurkkeja. Koulussa on kuulemma niin törkyistä välillä. No jaa, voihan sitä jossain muuallakin käyttää tarpeen mukaan, koska tuoksu näissä on hyvä ei ollenkaan sellainen kuin desinfiointiaineissa on tapana olla.

 
 
Kalenterit ja muistivihko sai ylleen uuden koristelun ja nyt tuntuu olevan in teippikoristelut, joitalöytyi esimerkiksi Tigeristä. Alla oleviin kyniin on käytetty vuosi sitten Köpiksestä hankittuja teippejä ja osa teipeistä on tarkoitettu kynsien koristelemiseen. Joihinkin teippeihin mini m on käyttänyt kynsilakkaa. Tässä siis pientä askarteluideaa, mikäli koulukynät tuntuvat liian tylsiltä.

Niin, kun alkas vaan se koulu!

                                                               With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *