Kengät,  Muoti

Mustat avokkaat käärmekuvioilla

Joskus sitä tekee hullunhauskoja löytöjä hulluun hintaan, mikäli vain osuu paikalle oikeaan aikaan. Nimittäin löysin nämä tyylikkäät Marypaz avokkaat Barcelonan yhdestä kauppakeskuksesta alehintaan 18.00 e. Olin aluksi hieman epäileväinen hinnan suhteen, mutta kyllä se oikein oli. Mokkanahkaiset ja käärmekuvioinnilla koristellut avokkaat pistivät heti silmään ja vaikka kaupassa oli todella huono palvelu, päätin sinnikkäästi taistella itselleni nuo kengät. Sain ne ja nyt ne vain odottavat oikeaa tilaisuutta päästä ulkoilemaan, vielä en ole näillä onnistunut keikkumaan minnekään.  Avokkaat ovat aika avaraa mallia, joten en osaa sanoa, ovatko ne hankalat käytössä. Olen yrittänyt löytää kenkiä, jossa ergonominen muotoilu olisi kohdallaan ja kuten huomaatte, metsään meni jälleen. Mutku ne oli niin nätit. Turhamaisuus voitti.

                                    With love,
                                          M

                                            

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.