Sisustaminen

Asuntomessujen antia ; makkarit ja Draama Queen

Asuntomessujen makuuhuoneita kuvatessani huomasin värimaailmojen toistuvan samana monessakin talossa.  Itse asiassa kuvista sen parhaiten näkee, sillä kun urakoi läpi monta kymmentä taloa alkaa uupumus ja sisustusähky iskeä ja enää ei löydy mitään ihmeteltävää. Tai siltä se minusta alkoi tuntua ja tässä nyt muutama makkari pienillä sävyeroilla maustettuna. Glitter on vielä in ja harmaan sävyt löytyivät aika monesta kohteesta.

Tämä viimeinen asunto siellä korkeassa tornitalossa kyllä iski Diivamaisuudellaan, kuten nimikin kertoi, Draama Gueen. Ihana ja niin rohkea glamour sisustus. Jälleen huomaa harmahtava sävy ja loistokasta glitter-maustetta läpi asunnon.

Tämä seinä oli kyllä taidonnäyte, ei vain jäänyt mieleen tekijää, saati miten se oli toteutettu. Olisiko ollut kipsi? Jos joku tietää, niin kertokaa.

Tämä valaisintaulu oli kyllä mielenkiintoinen koruineen ja valoineen. Jonkin aikaa siinä meni tiiraillessa tätä taideteosta. Hienosti sopi sisustukseen ja asunnon kokonaisuuteen.

Aivan mahtava tehosteseinä, mutta aika hallitseva.

Milla Aftan on kyllä todella onnistunut yhdistämään niin  hienoja pienesineitä kuin yllätyksellisiä materiaalejakin. Värimaailma on kaunis, mutta olisiko liian tumma sittenkin. Hauska ja tyylikäs.

                                             With love,
                                                    M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.