Sisustaminen

Keittiön pienkoneita

 

Keittiön uusi pöytä ja tuolit innoittivat meitä myös hankkimaan uuden smoothie-koneen ja paahtimen. Olimme tehneet smoothieta vanhalla häälahjaksi saadulla monitoimikoneella, jossa oli myös pirtelön tekoon oma osansa. Kone on iso ja painava ja ei mitenkään mahdu keittiön tasolle, joten joka kerta se nostettiin pöydälle ja sitten taas kaappiin. Mini m narisi siitä jatkuvasti ja ehdotteli parin kympin koneita tilalle ostettavaksi ja minä olin vain yrittänyt perustella, että sillä vanhallakin saa ihan hyviä pirtelö-sekoitus-smoothiet.  Paahtimessa oli toisella puolella raudat jotenkin vääntyneet ja aina leipä luiskahti sinne väliin. Minä ongin niitä sieltä väleistä ja en yleensä jaksanut ottaa edes pistoketta pois seinästä. Tämähän on todella vaarallista ja älkää te vaan tehkö näin. Uusi paahdin olisi ollut kyllä ensimmäisenä ostolistalla.
Yhtenä päivänä juuri, kun olin tehnyt pöytäsetistä kaupat ja olimme palaamassa ruokaostoksilta, niin mies kurvasi Giganttiin ja pyysi etsimään mieleisen paahtimen. Tästä riemastuneena mini m myös etsi smoothie-koneen ja sai sen. Minä etsin teräksen väristä pientä paahdinta ja koska nämä paahtimet eivät kuitenkaan niin kovin kauaa kestä, en halunnut satsata siihen turhan paljoa ja tällaisen minä sitten hyllystä löysin. Logik ei sano merkkinä mitään, mutta edellinen OBH- Nordikakaan ei montaa vuotta paahdellut, kun jo oli raudat rusetilla, joten kokeillaan nyt tätä.
Smoothieta on tehty tohinalla ja kyllä siitä ääntä lähteekin ja leipäkin on paahtunut jäämättä kiinni rautoihin. Pidän tuosta smoothie-koneesta, mutta paahdin ei nyt ihan ollut paras ulkonäöltään. Olisin ehkä halunnut kiiltävämmän pinnan, mutta tämä saa nyt palvella meitä.
On tässä marjoja ja jogurtteja sekä rahkoja pyöritelty smoothie-koneessa, joten nyt kyselisinkin hieman hyviä smoothie-ohjeita. Millainen on sinun terveellinen, mutta herkullinen smoothie aamuksi. Pähkinöitä ei saisi allergioiden vuoksi sisältää, vaikka mielellään niitä söisinkin.

                                                         With love,
                                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *