Käsityöt,  Ompeleminen,  Sisustaminen

Torkkupeitto DIY

Perjantaina sain taas pienen ylläri-inspiraation, kun poikkesimme kangaskauppaan ihan vain katsomaan tyynyihin ideoita ja kuinkas ollakaan, satuin löytämään sopivan karvakankaisen kappaleen jo vuosia odottaneen torkkupeiton toiseksi kankaaksi. Tyynyt unohtuvat, sillä ehtiihän ne.  Nyt kun makuuhuoneessa muutenkin on tullut muutosta tekstiilien suhteen, oli aika otollinen ja kun löytyi vielä mätsäävät tupsutkin torkkupeittoon, joten why not? Lauantaina leikkasin ja ompelin päälliskankaan toiselle puolelle karvamaisen kankaan sekä reunat ja tupsut, jotka kiinnitin alkuvaiheessa kulmia tehdessäni. Karvakangas on ihanan pehmeä.  Päälliskankaanpala saneli ehdot ja leveys ja pituus tulivat sen mukaan. Karvakangas oli kilohintaan, joten hintaa ei tullut kuin 24 e.

Torkkupeitto tuntuu ylelliseltä, kun siinä yhdistyy päälliskankaan hohto ja karvakankaan suloinen pehmoisuus. Se aivan kutsuu nokosille, vai mitä?

                                               
                                                       With love,
                                                              M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *