Ihonhoito,  Kosmetiikka,  Yhteistyö

Jane Iredale; Zap&Hide

Yhteistyö Jane Iredale

Jokainen varmasti on kokenut tilanteita, jossa pitäisi esiintyä edukseen ja sitten yllättäen  näppylä puhkeaa juuri keskelle kasvoja. Siinä on vitsit varmasti vähissä ja olen yrittänyt keksiä hoito-ja peittämiskeinoja silloin, kun tyttärillä tai vaikka itsellä tilanne on ”päällä”. Mieheni neuvoihin en anna tyttärieni uskoa, sillä hänestä paras apu oli aikoinaan hammastahna. Joo ei!
Sain tytöille Jane Iredalilta kaksipäisen näppylänhoitopuikon kokeiltavaksi. Tämä tyylikäs viralliselta nimeltään Zap&Hide, on todella näppärä puikko, joka sisältää hoitopään toisessa ja peitevoiteen toisessa päässä. Kuinka kätevää ja helppoa ja puikko on tarpeeksi pieni kuljettaa meikkipussissa  tai vaikka taskussa. Käy muuten pojillekin.
Aineosina mm. teepuun uute, teepuuöljystä  mini m on paljon hehkuttanut näppyjen hoidossa, merileväuute vähentää talineritystä, candelillavaha, meksikolaisesta aavikkokasvista saatava vaha, avokadoöljy ja pigmentteinä puhtaat mineraalit. Tuotteen teepuuöljy sekä laventeliöljy ovat sertifioitua luomua. Tuote on hajusteeton ja ei sisällä väri-tai säilöntäaineita.
Sävyjä löytyy kolme light, meillä on se ja kuvasta näkyy kuinka vaalea se on ja juurikin oikea meidän tytöille, medium ja dark. Puikon hoitavan puolen tuoksu muistuttaa minua tuosta teepuuöljystä, mutta se ei ole mitenkään voimakas ja sitä sipaistaan ensin näppylän päälle jo heti, kun huomaa sen olevan puhkeamassa. Peitepuikolla tietysti peitetään näppylä. Paraneminen on nopeaa ja testasin tätä selän näppyyn ja nopeasti se katosi. Eihän näpyt koskaan niin nopeasti häivy kun itse haluaisi, mutta kyllä sitä varmasti jokainen kokeilee kaikki mahdolliset konstit, jotka antavat näpyille kyytiä.

Katso tarkemmat tiedot täältä www.janeiredale.fi

                                                   With love,
                                                 M

2 Comments

  • Dzinni

    Ei se hammastahnajuttu ole mikään huono idea, hammastahnassa on todellakin aineita, jotka nitistävät näpyt nopsaan, varsinkin finnit.

    Teepuuöljylle ovat monet allergisia.

  • Mysterious M

    No niin se mieskin väittää hammastahnasta ja minä rontti kun en ole uskonut. Heh! Toinen on partavesi! 🙂
    Olet kyllä oikeassa tuossa, että voi olla allerginen teepuuöljylle ja itse olen huomannut, että mille vaan voi olla allerginen. Myöskin niille, mistä ei kukaan ole koskaan saanut allergiaoireita ja jeps meikäläinen on silti saanut oireita. Allergisena on vaan pakko olla varuillaan ja testata ja sitten suoraan välttää tuotteita, mille on herkistynyt .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *