Käsityöt,  Sisustaminen

DIY Hopeiset tabletit

Pitkin kesää olen pikkuhiljaa virkannut ruokapöydällemme tabletteja ja nyt ainakin neljänsuora on valmis. Virkkasin Twilley`s washable goldfingering hopeahohtoisesta metallilangasta,( metallised polyester 20% , viscose 80%) 1,50 virkkuukoukulla pyörylöitä pylväillä. Läpimitta perustui siihen, että lautanen ja viinilasi mahtuvat samalle alustalle. Lankaa tämä työ tuntui vievän loputtomiin ja kerässä on vain 25g. Yhteen valmiiseen pyörylään meni yli kolme kerää.

Metallinhohtoisuus langassa tekee siitä ylellisen ja yksinkertainen malli sopii juuri tälle langalle ja vaikka pöytäsetti hankittiin minun jo tätä virkatessa, en olisi arvannut, että sekin meni näin nappiin.
Nyt on vain hankittava lankaa lisää, sillä kyllä tuo kuusi kappaletta taitaa olla kattauksen kannalta järkevää tai ehkä jopa kahdeksan, jos oikein innostun.

                                                               With love,
                                                           M

4 Comments

 • Teija Hakula

  Todella kauniit ja juhlavat pöytätabletit,
  ihan nappivalinta korkeakiiltoiselle pöydälle!
  Olet sinä taitava käsistäsi, ihailen kaltaisiasi
  käsityöihmisiä, itselläni kun on peukalo keskellä
  kämmentä.

 • Mysterious M

  Lämpimät kiitokset kauniista sanoistasi,Teija . Käsitöiden tekeminen on niin ihanan terapeuttista, etten osaa olla tekemättä mitään. Siinä mieli vaeltaa kun kädet ahertaa…ja sitten kun menee pieleen kuuluu ärräpäitä ja huokailuja ja purkamista ja sitten aloitetaan alusta. Eli opettaa myös kärsivällisyyttä:)

 • Mysterious M

  Kiitos ja kyllä niitä tulikin väkerrettyä. Minustakin ne sopivat kivasti korkeakiiltoiseen pintaan. Edellisen pöydän päälle ei olisi missään nimessä sopineet, sillä se oli " tummanpunertavan" ruskea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *