Uncategorized

Asustekoruja

 
Koruja ei naisella koskaan voi olla liikaa ja jos on, niin voihan niitä laittaa kiertoon ja lahjoittaa pois. Itselläni on tullut vasta viime aikoina innostusta korujen keräilyyn ja jos kivan korun hinta on sopiva, niin miksipä ei. Puhun nyt lähinnä asustekoruista ja näihin törmäsimme Barcelonassa, missä jälleen saimme mukavat alennuksetkin vielä. Koru, jonka ostin itselleni on hopeaa ja siihen on upotettu mitä lie zirkoneja, jotta glitteriä ja kimallusta ei puuttuisi. Riipus on silti yksinkertainen, olematta liian säihkyvä ja siksi ajattelin käyttää sitä yksinkertaisten neuleiden kanssa arkikoruna.
 

Mini m löysi samasta kaupasta itselleen hieman Thomas Sabon korua muistuttavan riipuksen ”timantilla”. Tuon samantapaisenhan minä sain tytöiltä syntymäpäivälahjaksi. Koru on myös hopeaa.

Tämän kauniin säihkyvän asukorun nappasin kesän alussa käydessäni Sunrisen kasvohoidossa ja jossa tein myös Dermalogica-löytöjä. Siellä oli myös mukavassa alessa koruja ja kuten huomata saattaa, en voinut vastustaa. On mahdollista, että tätä korua käytetään tyttären vanhojen tansseissa keväällä, mutta tanssiaismekko on vielä suunnitteluasteella, joten katsotaan nyt. Glamouria korusta ei puutu, joten tilaisuuteen se sopisi mainiosti.

                                                                           With love,
                                                                                    M

2 Comments

 • Teija Hakula

  Kauniita koruja, rakastan zirkonien säihkettä!
  Kyllä se vaan niin on, että korut kruunaavat asun
  kuin asun! Itse en ole vielä oikein oppinut kaulakoruja
  käyttämään, mutta muutama luottokoru minultakin
  löytyy.
  Syksyiset terkkuset täältä meren rannalta!

 • Mysterious M

  Itse käytän oikeastaan aina vain kaulakoruja ja yhtä tiettyä käsikorua. Olen muutaman kerran hukannut rakkaita ranneketjuja, mutta onneksi ne ovat aina löytyneet. Ne kun menevät helposti rikki ja siksi en uskalla pahemmin ranneketjuja käyttää.
  Kiitokset terkkusista. Sateita luvassa, mutta nautitaan viikonlopusta silti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *