Arvonta,  Sisustaminen

Giveaway; tarpeellista keittiöön

Kesäisellä asuntomessukeikalla sattui mukaani tarttumaan tyylikäs mustavalkoinen Klippan  patalappu, jonka oli suunnitellut Lotta Glaven. Patalappujahan aina tarvitsee ja harmitti kun näitä ei ollut useampaa jäljellä. Niinpä virkkasin puuvillasta tiskirätin, koska olen näiden tekemiseen innostunut ja ajattelin, että koska ainakin meikäläisellä keittiötekstiilit kuluvat todella nopeasti, niin näille voisi olla tarvetta. Näistähän voisi järjestää teille pienoisen arvonnan. Normaali sieniliina tiskirätti kun menee huonoksi aika nopeasti, mutta näitä itse tehtyjä virkattuja tai neulottuja rättejä voi huoleti heittää pesukoneeseen ja käyttää ties kuinka kauan. Olen tyytyväisenä huomannut, että näillä voi hangata reippaastikin, eikä rätti hajoa. Virkkasin tiskirätin ilmavaksi, jotta se kuivuisi nopeasti ja olisi hygieninen. Tämä rätti ei käy haisemaan ja pysyy kuosissaan napakkana.

Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommentin kommenttiboxiin ja arpoja saat kaksi, mikäli olet jäsen tai liityt jäseneksi. Kolme, mikäli edellisen lisäksi jaat tämän tiedon eteenpäin blogissasi tai facebookissa yms. Muuten saa yhden arvan ja anonyymit jättäkää s-posti ja mielellään nimimerkki, niin saan teihin yhteyden.

Arvonta alkaa heti  tänään sunnuntaina 24.8 (blogger kenkkuilee päivien kanssa) ja loppuu ensi lauantaina 30.8. Onnea kaikille arvontaan!

                                                            With love,
                                                         M

13 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *