Kosmetiikka,  Yhteistyö

Jane Iredale; JELLY JAR gel eyeliner

Yhteistyössä Jane Iredale

Sain uutuuden Jane Iredalilta nimeltään Jelly Jar,  geelimäinen eyeliner ja mikä ihanan mustikan/tumman luumun sävy siinä olikaan. Tämä rajausväri on syksyn uutuuskokoelmasta City Nights ja se lanseerattiin viime maanantaina. Vasta alkutalvesta olen totutellut/opetellut käyttämään geelimäisiä rajaustuotteita silmänrajauksessa ja kyllä se nyt alkaa sujumaan, tosin kaiken a ja o on kyllä kunnon sivellin, joka on muotoiltu tähän tarkoitukseen. Minullahan sitä ei ole ja sen virkaa saa toimittaa jäykkä viistopäinen sivellin ja kyllä silläkin ihan siistit viivat silmiin vetelee.
Tämä geelimäinen tuote sisältää runsaasti pigmenttiä, joten rajauksesta saa hyvinkin intensiivisen ja jos vaikka käyttää vähän sormia mukana levityksessä saa sumusilmämeikin. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta ehkäpä pikkujouluaikaan saatan yrittää.  Geelimäinen rajaus on kestävä näin syksylläkin, sillä se hylkii vettä. Rajausväri ei sisällä vehnää, eikä mitään eläinperäistä, joten sopii myös vegaaneille.

Jane Iredalin kosmetiikkapurkit ja purnukat ovat niin kauniita ja aivan kuin koruja itsessään. Sävy on niin luonnollinen ja minusta kuin suoraan luonnosta poimittu.

Mini m lupautui uhrikseni meikkauskokeiluun ja teimme hänelle luonnollisen nuoren naisen silmömeikin Jelly Jar rajauksin.

Lisätietoa ja ostopaikat ja hinnat löydät täältä: www.janeiredale.fi

                                             
                                    With love,
                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *