Uncategorized

Onnea, Birthdaygirl!

Niin se aika vierähtää ja meillä on nyt 14 vuotias kuopus. Muistan sen aamun, jolloin mini m näki päivänvalon ensimmäisen kerran. Aamu oli samanlainen sään puolesta kuin tämä aamu, mutta ei toki ollut tuota sadetta, kosteaa kylläkin. Mini m saapui todella odotettuna, sillä nyt oli odottamassa myös 3 v isosisko, meidän vanhempien lisäksi. Niin ja neiti tuli 10 päivää myöhässä. Mutta terhakkana ja rauhallisena vauvana hän sai hoitoa yllin kyllin myös siskoltaan ja siskon perässä on nämä vuodet juostu, mistä sisko ei aina ole ollut niin innostunut.
Meillä on tapana viedä synttärisankarille aamiainen sänkyyn ja laulaa onnittelulaulu kynttilän kera, mutta aamiaisesta sängyssä on vähitellen luovuttu, varsinkin kouluaamuina ja se on sitten herkuteltu keittiössä. Mies palasi viime yönä ulkomaan työmatkalta ja koska hän tuli moikkaamaan minua yöllä, niin sen jälkeen piristyin ja en saanut enää nukuttua kuin pari tuntia. Silmät ristissä me kuitenkin sinnikkäästi heräsimme kaikki toivottamaan mini m:lle onnea ja annoimme myös tietenkin lahjoja, mistä postaan myöhemmin.
Tässä iässä ei enää pidetä suurempia kekkereitä. Tosin kesällä kesäjuhlissa sukulaisten kera hieman jo juhlistimme näitä serkusten synttäreitä. Muutamia kavereita menee mini m:n kanssa sitten syömään viikonloppuna ja ehkä jotain yökyläilyä saattaa olla tiedossa. Tämä vaihe näin vanhempien osalta on aika helppoa, sen kun maksaa viulut ja saa huokaista kun enää ei tarvitse järjestää kerhotiloja ja leipoa kakkuja. Onhan siinä myös hieman haikeuttakin, mutta nuoruus on ihanaa ja nyt halutaan eri juttuja kuin esimerkiksi kolme vuotta sitten. Näillä mennään. Ja nyt mennään maistelemaan hieman mutakakkua sankarin kunniaksi! Vielä kerran onnea ihanalle rakkaalle tyttärelle!

                                                               With love,
                                                           M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *