Uncategorized

Kettureppu ja juomapullo

Kettureppu oli mini m:n lahjatoiveena, kun sopivaa koululaukkua ei tuntunut löytyvän. Minusta oli hyvä idea tuo reppu, sillä paino jakautuu nuoren selkään ja hartioihin tasaisemmin, kuin taas vertaa suurehkoon käsilaukkuun, jota nuoriso on näyttänyt suosivan koululaukkuna. Mies etsi partioaitasta repun ja tänään se taisi olla ensimmäistä kertaa käytössä ja oli ollut huomattavasti kevyempi kuin laukku. Miehellä on itsellään nuoruudesta säilynyt vastaava reppu beigenä, joten se oli miehellekin mieluinen lahjaostos, koska tytär käy samoja jalanjälkiä  ja samanlainen reppu kelpaa. Läppärillekin on tilaa ja kyllähän tuonne mahtuu ja tuntuu kestävän käytössä ikuisuuden.

Toinen toivomus oli reilu juomapullo isolla suuaukolla. Tänne on kiva laittaa veden sekaan vaikka sitruunan viipaleita ja jäitä. Minua miellyttää tuo, että sen saa heittää myös tiskikoneeseen, joten ehkäpä se tulee pestyä useammin. Yleensä minä naputan siitä, että pullot pitää tyhjentää ja antaa kuivua, mutta miten välillä huomaan, ettei minua ole ollenkaan kuunneltu ja juomapullot lojuu huoneen tai eteisen nurkassa päiviä, kunnes taas on harkat…

Olin tilannut mini m:lle kivan lahjan ja nyt on ilmeisesti Itellan porukka hävittänyt kuplakirjeen ja lahjan sen sisällä. Olen aivan ällikällä lyöty, sillä tavarantoimittaja on sen lähettänyt ja oikeaan osoitteeseen ja vielä kirjannut lähettäjän ja …ei mitään. Minua suoraan sanottuna riipii ajatus, että joku on sen napannut välistä. Olen aina tähän asti saanut paketit ja kirjeet/kortit ja jopa vanhempieni lähettämät rahalähetykset aikanaan postilaatikkoon onnellisesti. Mutta kai ajat ovat nyt toiset ja Itella ”hukkaa” tavaroita noin vain. Eihän tuollaista kirjettä voi mitenkään löytää, joku on sen ottanut. Kuulemma tätä on tapahtunut nyt useammankin kerran. Mies kertoi, että heidän firman koneitakin on kadonnut postin kuljetuksessa, joten ihmekös tuo, että kirje häviää. Se siitä luotettavasta ja rehellisestä suomalaisuudesta.

Mutta nyt henkäisen syvään ja nautin palan äsken leipomasta pitsasta. Olen ollut koko päivän koulutuksessa ja sen jälkeen kampaajalla. Meinasin nukahtaa ihanan rentouttavaan päänahan hierontaan, mutta sinnittelin kotiin ja nyt alkaa viikonlopun vietto! Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa vielä, että huomenna on arvonnan viimeinen päivä ja mikäli et ole vielä osallistunut, pääset arvontaan tästä.

                                                With love,
                                                       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *