Sisustaminen

Syysistutus parvekkeelle

Kirkkaan kuulas syksyntuoksuinen lauantai houkutteli minut puutarhakauppaan katselemaan syksyisiä kukkaistutuksia. Pari isompaa krysanteemia olen jo ostanut etupihalle oven pieleen, mutta nyt voisin kukittaa jollain tavalla myös parveketta. Aikani pyörittyäni kukkien seassa, päädyin hopealankaan, murattiin ja koristekaaliin. Oli minulla pallotuijiakin korissa, mutta kun kassalta kyselin, niin eihän ne suomen talvessa ruukussa säily, mikäli ei ole kellaria, minne laittaisi ne suojaan, joten jätin ne pois. Harmi, olivat niin söpöjä.
Tämä istutus on aika takuuvarma ja kestää myös pakkasia, joten ei huolen häivää, kun  muistaa kastella pakkasten tuloon. Sitten kun ei enää tarkene parvekkeella, ajattelin siirtää istutuksen oven vierelle katoksen alle, kunnes lumet tulee.

Tänään on harvinaisen hiljainen lauantai, sillä mies on työmatkalla ja tulee myöhään yöllä ja tytöt harkoissa ja sitten juhlistamassa kavereiden kanssa mini m:n syntymäpäiviä, joten olen itsekseni. Harvinaista herkkua, mutta vähän on outo olo. Pitää tehdä nyt kaikki ne jutut mitä yleensä ei saa aikaiseksi kun perhe on koolla….tai sitten vain löhötä ja lukea tai neuloa ja katsella telkkaria. No koko iltapäivä ja ilta on vielä aikaa.

Mukavaa lauantaita!
                                                           With love,
                                                        M

2 Comments

  • Mysterious M

    Kiitokset Teija! Tiedätkö, sitä aina toivoo omaa aikaa ja rauhaa ja sitten on kuin kissa pistoksissa, kun sitä rauhaa saa. Ilta meni lenkillä käydessä ja ruokaa laittaessa ja mies tulikin jo kotiin ennen kahdeksaa, joten en minä nyt sitten kuitenkaan koko iltaa yksin ollut. Hiljaista kyllä oli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *