Sisustaminen

Nyt niille löytyi paikka…

Meinaan pallovaloille. Kesällä tilatut pallovalot koristivat vanhemman tyttären huoneessa peilin reunoja sen aikaa, kun minä mietin, että mihin ne oikeasti ripustaisi. Ennen uuden ruokailuryhmän saapumista olin haaveillut keittiöön uusia verhoja, sillä pelkäsin, etteivät ne käy tuolien väreihin. Minulla oli myös laskosverhon vieressä pieni valkoinen paneeliverho peittämässä tuota rumaa kaukolämpöputkea, mutta tarran liima oli pettänyt ja verho oli pudonnut ja jo jonkin aikaa suunnitelmissa oli ollut ostaa uutta liimatarranauhaa. Ilokseni sain huomata, että tuolit ja verho eivät riitele keskenään, mutta putki on jollain peitettävä. Enää en halunnut paneeliverhoa takaisin, joten ahersin pallovalot putkea peittämään ja nehän näyttävät siihen ihan istuvan ja please kertokaa, ettei kukaan enää huomaa tuota putkea tuolla ikkunan vierellä! Eihän? Vihaan noita putkia, joita valitettavasti löytyy alakerran ikkunoiden viereltä ja vessasta. Niitä kun ei saa mitenkään häivytettyä ja kotelointi on mahdollista ainoastaan vessassa, jos sielläkään. Huoh!
Anyway, pallovalot tuovat kivan lämmön huoneeseen ja tästä muistinkin, että minun pitää muistaa tilata näitä lisää.

                                             With love,
                                            M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.