Muoti

Guess?

Toinen tytär sai syntymäpäivälahjaksi ketturepun, koska muukaan ei tuntunut kelpaavan ja käsilaukku kun ei ole se paras koululaukku. Vanhempi taas tytär löysi kesälomamatkalta Barcelonasta Guessin laukun koululaukuksi ja eihän sitä voitu ohittaa. Ensin hän pähkäili ja laskeskeli, että raaskiiko, mutta koska laukku oli ilmeisesti viimeisiä kappaleita, niin siitä sai mukavan alennuksen ja loppuhinta olikin ihan kohtuullinen kesätyöntekijälle. Tässä kohtaa tytär oli todella onnellinen kesätyöstään ja ylpeä myös siitä, että raha oli itse tienattu. Laukusta tuli siis ensin se parempi/siistimpi laukku, mutta näyttää nyt kuitenkin keikkuvan kainalossa päivittäin koululaukkuna. Onpa meidän perheen naiset nyt laukkuja hankkineet kesän aikana, joten jospa nyt pidettäisiin hetkonen taukoa ostamisen suhteen.

                                                   With love,
                                                 M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *