Sisustaminen

Liljan kukka, lumivalkoinen

Koska ruusu, jonka olin saanut viikko sitten alkoi kuihtua, päätin käydä ostamassa uusia kukkia/kukan maljakkoon. Olin ihastunut ajatukseen valkoisista ruusuista, mutta meidän lähellä olevassa kukkakaupassa ei pahemmin ollut vaihtoehtoja ja niin sai maljakko liljan. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun liljan ostin ja syynä voi olla kyseisen kukan hehkutus muissa blogeissa. Olin pitänyt tätä kukkaa jotenkin mummomaisena ja pelkäsin sen tuoksuvan liikaa. Mutta eihän se paljoa millekään tuoksu ja kaunishan se on tuossa kukassaan. Toivon todella hartaasti, että muutkin nuput aukeavat ja ei käy kuten pionien kanssa, että ne jämähti tiettyyn vaiheeseen ja homma jäi siihen ja kukan nuput vain kuivuivat. Ohjeena liljan hoidolle oli vain uuden imupinnan tekeminen parin päivän välein ja maljakon peseminen pesuaineella veden vaihdon yhteydessä. Veden tulisi olla viileää. Lisäksi sain ohjeen antaa mehitähden olla parvekkeella ja koska viileys hidastaa kukintaa, niin se myös kestää pitempään. Okei, selvä ja minulle helpotus.

Kuten kuvista huomaa, kukat ovat avautuneet kiitettävästi ja vasta nyt huomaan hennon liljan tuoksun. Tein tätä postauksen alkuosaa pari päivää sitten ja halusin odottaa ja kuvata kukkien avautumista ja hienoltahan nuo nyt näyttää. Näitä kukkasia uskallan ostaa uudemmankin kerran.

                                                        With love,
                                                      M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *