Muoti

DRDENIM

Lupasin ostaa mini m:lle uudet farkut, koska syntymäpäivälahja katosi postissa ja tuntui siltä, että housuille saattaisi olla tarvetta. Tammistossa on Oh my Gosh liike, jossa myydään merkkituotteita välillä todella edulliseen hintaan. Mini m on ihastunut tähän DRDENIM merkkiin ja halusi tältä merkiltä farkut, jotka muistuttavat minusta enemmän legginssiä. Mukavat päällä ja parasta on kuulemma se, että tästä mallista löytää riittävän pienen koon, joka istuu. Lasten mallit kun eivät tietenkään kelpaa, vaikka joskus äitikin sieltä vaatteita ostelee.

Täytyy käydä uudelleen paremmalla ajalla, sillä siellä näytti olevan kivoja vaatteita ihan kohtuulliseen hintaan.

                                          With love,
                                          M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *