Sisustaminen

Bath and Bodyworks: White Barn Frosted Cupcake

Muutama viikko sitten mini m houkutteli minut tilaamaan itselleen, vähän niin kuin syntymäpäivälahjaksi, jälleen kerran menin halpaan, ebaysta tuoksukynttilän. Tämä ihana kynttilä löytyi Bath and Bodyworksilta ja voitte kuvitella, että jos nimessä on kuppikakku, niin tuoksu on makeahko toffeeta muistuttava vaniljalla höystetty sekoitus. Pieninä annoksina kiva, sanon minä, mutta mini m on haltioissaan tästä tuoksusta ja hänestä se voisi olla palamassa vaikka kuinka kauan.  Pidän kyllä tuoksukynttilöistä, mutta liian voimakas tuoksu saa kyllä meikäläiselle päänsäryn.

Kaunis se on ja tunnelman luojana kyllä täydellinen.  Nyt kun mini m pääsi vauhtiin, niin myös omia kynttilöitä syntyi koristeiden kera, mutta niistä sitten seuraavalla kerralla lisää.
Tämän kynttilän valossa ja himmeässä lämpimässä syyskesän illassa taidan nauttia lasillisen kylmää valkoviiniä ja nauttia ajatuksesta, että on vasta perjantai ja viikonloppu kokonaan edessä. Mukavaa ja rentouttavaa iltaa!

                                                    With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *