Muoti

Hollister hupparit

Eihän me mitään Hollister-faneja olla, mutta kummasti aina jotain mukaan lähtee, kun sellaiseen kauppaan pääsee. Yleensä meidän neidit hyökkäävät ostelemaan niitä toppejaan ja koska lähtöhinta on aika suolainen Hollister-vaatteissa, niin on oltava järki päässä näitä ostellessa.
Kuinkas sitten kävikään, että Barcelonan  Hollisterissa oli 70% ale, kun me sinne navigoimme ja muutamat hupparit oli pakko ostaa.  Hinta oli huippuhalpa, joten ei tullut omantunnon tuskia jälkeenpäin. Materiaalit ovat suloisen pehmeitä, ainakin siihen asti kunnes meikäläinen pesee ne ja pehmeys katoaa. Jotakin teen kyllä vääriin, mutta koska en vieläkään omista sitä toimivaa kuivausrumpua, niin oletan syyn piilevän siinä. Joka tapauksessa näihin huppareihin on mukava kietoutua niin kotona kuin kylilläkin.
Olen aiemmin valittanut, että Hollisteriin mentäessä täytyy muistaa ottaa otsalamppu mukaan, koska siellä on niin pimeää. No, ilmeisesti Barcelonan päässä oltiin tämä asia ymmärretty, koska minäkin näin tehdä siellä ostoksia.

                                               With love,
                                             M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *