Uncategorized

Mitä kuuluu mehikasville?

 

Halusin vielä näyttää missä mennään tämän mehikukan kanssa täällä meidän lasitetulla parvekkeella. Hitaasti se näyttää avaavan tuota kukkavanaansa ja herkät kukat sieltä tulevat esiin. Mielettömän pienoiset nuo kukat ovat, mutta niin hellyttävät minusta. En vain tiedä mitä tämän asetelman kanssa tekisi syksyn tullen. Taisin ladata se liian täyteen kiviä sun  muuta, kun istutin ja nyt puolet vedestä valuu aina yli, vaikka sitä vain vähän kastelisi. Jos siirrän sen sisälle ennen pakkasia, niin on haasteellista löytää sille sopiva paikka.  Kestääköhän tämä talvea ulkona? Sisäilman luulen kuivattavan sitä, mutta onhan se kylläkin kivikkokasvi. Osaisiko joku viisaampi neuvoa?
 

With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *