Muoti

Tribal print backpack

Olinko se minä, joka tässä vähän aikaa sitten huokaisin, että tämän perheen laukkuostokset voisivat nyt olla tässä? No, eiväthän ne olleet, sillä olin unohtanut mini m:n tilaaman printtirepun ebaystä. Ei olisi koskaan pitänyt tutustua koko ebayhin, sillä sieltä löytyy aina jotain ja niiiin halvalla. Tämäkin reppu maksoi postikuluineen 11 e , joten ymmärrätte varmaan, miksi hellyin. Tuota voisin joskus kyllä itsekin lainata, mikäli se pysyy ehjänä. Napakkaa kangasta ja siististi tehty. Vaikka printti on hajatattoisen päänsärky, niin ei se nyt niin pahasti vilistä, koska värit ovat rauhalliset. Ok, reppu on aika söpö.

                                              With love,
                                                     M

2 Comments

 • Teija Hakula

  Reppu on hyvä ostos! Mustavalkoinen väritys on nyt niin pinnalla,
  sitä näkee niin vaatteissa kuin sisustusjutuissakin.
  En ole vielä tutustunut eBayn valikoimiin, saattaa olla
  parempi niin, sillä nettiostosten teko on vähän liian helppoa
  ja mukavaa, kokemusta on!

  Upeaa viikonvaihdetta sinulle M!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *