Messut,  Sisustaminen

Habitaren juttuja

Piipahdimme tänään mini m:n kanssa Habitaren messuilla ja kuvasin lähinnä seinälaattoja, huomaan ja muutamia sisustusjuttuja. Mitään ihmeellistä elämystä en siellä kokenut, mutta mukavan päivän vietimme katsastellen erinäisiä saunajuttuja ja kylpyhuoneiden allasvalikoimia. Ne tuntuvat vetävän minua aina puoleensa, mutta koska haastattelin esittelijöitä niin tohkeissani, niin kuvannut en yhtäkään kylpyhuonekalustetta. Tuon söpön autojuomakalusteen olisin voinut kyllä ottaa, mutta mihinkähän sen olisin sijoittanut? Partsille varmaan!

Tyttäreni ja taidokas letitys, itsensä tekemä, kehuja sateli.

Tämä oli mielenkiintoinen betoniseinälaasti kimalteella. En tosin tutustunut sen paremmin, jotta tietäisin miten se laitetaan, muutoin kuin näytti liisterimäiseltä mössöltä, joka levitetään seinäpinnalle ja joka sitten kovettuu betonimaiseksi, oletan.

 

Sisustuspuolella löysimme muutamia mielenkiintoisia juttuja seinälle ja piensisustukseen ja muutaman pienen esineen ostimmekin, mutta ne esittelen sitten erikseen myöhemmin.
Habitare käyty ja muutamaan arvontaan on nyt osallistuttu, joten nyt sitten vain odottelen, että soittavat ja kertovat minun jotain voittaneen! Right?
Nyt lähdemme perheen kanssa hohtokeilaamaan mini m:n synttäreitä juhlien näin jälkikäteen ja sitten pitsalle. Häviäjä tarjoaa, joten täytynee käydä heti automaatilla.

Leppoisaa lauantai-iltaa ja tulkaa huomenna uudestaan, sillä käynnistän mukavan yhteistyöarvonnan!

                                  With love,
                                    M

2 Comments

  • Jemina

    Hienoja poimintoja. Minäkin bongailin eniten noita seinämateriaaleja. Tuo kimaltava tekstiilitapetti oli niin ihana, että otin oikein mallipalan mukaan. 🙂

  • Mysterious M

    Ai, se oli tapettia. No nyt ymmärrän. Läimäsin käteni siihen liisterijuttuun, joka oli asetettu esille ja koska porukkaa pyöri paljon ympärillä en päässyt kysymään sitä, miten se toimii ja miten käytetään. Kauniisti kimaltava se oli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *