Ihonhoito,  Kosmetiikka,  Yhteistyö

Jane Iredale: mineraalimeikkipuuteri ja ripsiväri+ hoitoaine

Yhteistyö Jane Iredale

Sain mini m:lle mineraalimeikkipuuterin, jota olen itse tyytyväisenä käyttänyt ja johon myös m on tykästynyt. Mineraalimeikkipuuteri on juuri sellainen tuote, jota voi hyvillä mielin suositella teinin meikkaukseen. Nuorella kun iho reagoi helposti, näppylöitä tulee ja pitäisi kuitenkin saada iho näyttämään siistiltä. Jane Iredalin puristemeikkipohja on höyhenen kevyt, puolimatta ja läpikuultava. Tällä saa luonnollisen meikin ja siinä on myös aurinkosuoja 20, sekä vettä hylkivä ominaisuus ainakin 40 minuutin ajan. Tämän alla iho pääsee hengittämään ja lopputulos ei ole liian meikattu. Voihan tätäkin laittaa liian tuhdisti, mutta silloin lopputulos on nukkemainen. Toki tätä voi jonkin verran kerrostaa, mikäli haluaa peittää couperosaa tai yksittäisiä punoittavia kohtia. Sävynä meidän perheen kaikille naisille käy warm sienna ja meikki laitetaan kabuki-siveltimellä pyöritellen. Ihana tuote, suosittelen lämpimästi. Ei sisällä vehnää ja käy myös vegaaneille.

Pussista löytyi myös pieni ja isompi yllätys. Nimittäin valkoinen ripsivärin alle laitettava hoitava tuote, Lash extender and conditioner, joka ravitsee ja tekee ripsistäsi vahvemmat, tuuheammat ja näyttävämmät ripsivärin avustuksella. Estää ripsiä katkeilemasta ja saattaa lisätä ripsien kasvua.

 

Kun hoitotuotteen levittää ripsien juureen ja ripsille, on näky kuin jostain lumikuningatar-leffasta. Sen jälkeen levitetään tämä geelimäinen ripsiväri heti ripsiin ja tuotetta voi lisätä toisenkin kerroksen, mikäli siltä tuntuu. Ripsiväri tuntuu joustavalta ja pysyy hyvin päivän touhussa, jopa pienet päiväunet otin ripsiväri silmissä, vaikkei niin saisi tehdä ja pysyi. Ripsiväri on pakattu tuubiin ja harjasosa on paksumpi ja suurempi, kuin mihin olen viimeksi tottunut. Harja kylläkin erottelee ripset hyvin ja paakkuja ei synny. Hoitavina aineina ovat panthenol ja merilevägeelit, jotka estävät ripsiä haurastumasta ja rikkoutumasta. Samoja hoitavia ainesosia käytetään myös tuossa hoitavassa Lash  extender and conditioner tuotteessa.  Ei sisällä öljyteollisuuden raaka-aineita ja lakkaa. Tuubi kestää avaamisesta jopa 12 kk kuivumatta, luvataan Jane Iredalin sivuilla.  Tuote on gluteeniton, mutta sävy ei ole vegaani. Säilöntäaineena on retiisijuuren uute. Pigmentit ovat mineraaleista. Herkkäsilmäisenä olen hyvä testauskaveri, tiedän todella milloin tuote toimii ja milloin sitten ei  ja ei kyllä silmät ole vuotaneet, mitä tietenkin joskus tuulesta, mutteivat ripsivärin herkistymisestä. Tykkään. Näin tyylikkäitä meikkejä kehtaa kyllä nostaa esille meikkipussistaan missä vain.

Lisää Jane Iredalin tuotteista löydät täältä: www.janeiredale.fi

 
With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *