Hiukset,  Hiustuotteet,  Yhteistyö

Kms California

Yhteistyö Kms California

Sain tänään mahdollisuuden osallistua Kms California -tuotemerkin koulutukseen Goldwell&Kms California Academyssä. Aamupalaksi oli muhkeat täytetyt croissantit melonipalojen kera ja sitten kävimme itse asiaan. Tietoa tuli todella rutkasti näistä erinäisistä vaihtoehdoista muotoilutuotteiden, shampoo- ja hoitoaineiden viidakosta. Olen itse käyttänyt kohta loppuun ihanan tuoksuisen kiharatukalle tarkoitetun hoitoaineen, joten tiesin vähän tuotemerkistä. Tai, no muutamasta tuotteesta, mutta kyllä saimme kattavat selvitykset muistiinpanojen kera kustakin spraystä, muotoilutuotteista ja hoitavista tuotteista. Kampaajillehan tämä varmaan on tuttua, mutta minulle bloggaajana tuli paljon uutta tietoa. Tosin en varmasti pysty edes hyödyntämään kaikkea sitä, mitä meille kerrottiin, mutta nyt osaan myös kuluttajana tehdä näistä tuotteista valintoja, joilla saisi tämän meikäläisenkin pörrön hieman rauhoitettua. Toivon niin.
 Se minua hämmästytti, että hiuksiin voidaan todellakin lisätä vaikka kymmentä erilaista tuotetta, ilman, että tukka kärsisi tai se olisi ihan möykkynä kaikista aineista. Tietysti pitää osata valita oikeat tuotteet, mikä on kaiken a ja o, mutta pelkäänpä, että meikäläisen lopputulos olisi joko lättänä tai sellainen pehko, että viikko menisi sitä selvitellessä. Joten ammattilaiset saavat hoitaa tuon puolen ja lisätä useita tuotteita ja saada loistavia kampauksia. Minä taidan pitäytyä vain muutamassa.
Jokaiselle on varmasti selvää, että hoidettu hius on helpompi käsitellä ja saada hiuksista näyttäviä kampauksia, kuin jos on kuiva käppyrä pehko, tai ohut kuivunut hiirenhäntä. Hiustuotteita käytettäessä hiusten rakenne paranee ja tuotteet tekevät hiuksista pehmeämmät ja esimerkiksi kiharan teko helpottuu.
 Kms California tuoteperheessä tuoksu on aika olennainen osa, sillä tuoksu määrittyy luonnon raaka-aineista. Ihanilta tuoksuvat hiustuotteet siirtyivät penkissä riviltä toiselle ja saimme niitä tuoksutella ja kokeilla käteen, miksei hiuksiinkin ja tuoksut olivat kyllä huumaavia. Kuvittele granaattiomena-pippuria, viinirypäle-piparminttua, eukalyptus-kanelia, syreeni-inkivääri-raparperi-laventelia, appelsiini-minttua jne. Hiustenpesussa ja muotoilutuotteissa juuri tuoksulla on minusta suuri merkitys ja varsinkin kampaajalla käydessä huomaa miten niihin kiinnittää eniten huomiota. Tokihan tätä koulutusta kuunteli sillä korvalla, mikä näin meikäläisen kohdalla olisi se paras combo omiin tai läheisten hiuksiin ja niin teki varmasti moni muukin bloggari. Kampaajilla on tietysti erilainen suhtautuminen tähän kokonaisuuteen työnsä puolesta.
Muutama tunti siinä vierähti ja saimme kotiin vietäviksi pienet pullot Free Shape quick blow dry- tuotetta. Tämä jo nimensä puolesta kertoo, että kun tätä suihkauttaa hiuksiin, niin tukka kuivuu nopeammin föönätessä ja toimii myös ilman fööniä.
Toinen tuote oli Hairstay Style Boost. Tässä piti muistaa ravistaa purkkia niin kauan, että putelissa oleva kuula ei enään kilise ja tuote hierotaan sitten hiuksiin antaen hiuksille vahvuutta, pitoa ja kiiltoa ja se myös tasoittaa hiusten rakennetta.
 Eihän tässä nyt muuta voi kuin suihkuun ja kokeilemaan sen jälkeen tuotteita. Tekevätkö sen minkä lupaavat, palaan kertomaan siitä myöhemmin.

                                                     With love,
                                                   M

2 Comments

  • Teija Hakula

    Hiusmuotoilutuotteet ovat minulle ehdottoman tärkeitä! Ilman niitä en tule toimeen päivääkään. Ohuet, pehmeät hiukseni ihan huutavat hiuspuuteria ja sen päälle suihkaus lakkaa, avot, näin pysyy hiukseni kuosissa.
    Sinulla on upeat, paksut ja kiharat hiukset aivan ihanat!

  • Mysterious M

    Hyvä kun olet löytänyt reseptin hiusten laittamiseen. Minä en edes osaa käyttää hiuspuuteria! Nyt olen jonkin verran kyllä viisaampi hiusten tuotteista eilisellä luennolla istuessani. Katosotaan nyt sitten miten se toimii käytännössä. Minulla on valitettavasti huono tapa laittaa joko liikaa tuotetta, seuraa lätsähdys tai liian vähän ja lopputulos ei toimi. Oijoi tätä naisena olemisen hankaluutta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *