Käsityöt,  Neuleet,  Yhteistyö

Eiran langat

Tänään ei huvittanut alkaa siivoamaan, saati pyykkäämään tai muita koti-juttuja touhuamaan, vaan lähdin lankaostoksille. Mies oli vienyt auton mennessään pelimatkalle, joten hyppäsin bussiin ja päätin vähän katsastaa Eiran syksyn lankoja. Olen hieman miettinyt, että aloittaisin täällä blogissa tekemään helppoja neulejuttuja, joihin jokainen innokas aloittelijakin pääsisi mukaan ja pystyisi toteuttamaan neuleita, joihin ei ole aikaisemmin uskaltanut ryhtyä. Tähän ideointiin lähti Eiran langat innolla mukaan tarjoten minulle yhteistyönä langat ensimmäiseen projektiin. Juttelimme Eiran lankojen  herttaisen Toven kanssa ja mietimme millaisia sävyjä nyt on muodissa lankojen suhteen ja pohdimme myös tulevaan neuletta ja sen toteuttamista. Jos olet aikanaan koulun käsityötunnilla kokenut pettymyksiä ja alkanut vihata käsitöitä, mutta nyt olet pikkuhiljaa heräämässä tämän harrastuksen pariin, niin seuraa blogiani. Lupaan aloittaa yksinkertaisilla malleilla, jotta jokainen pääsee mukaan ja kysyähän aina saa ja parhaani mukaan sitten yritän auttaa.

Nyt laitan puikot kilisemään, jotta saa ensimmäisen neuletyön alkuun.
 
Eiran lankoja pääset katsomaan tästä.
 
Aurinkoista lauantaita!
 
With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *