Lifestyle

Lenkkipolulla

Kyllä se luonto vain rauhoittaa, mikäli jaksaa pysähtyä ja nauttia sen kauneudesta. Lähdimme mieheni kanssa sunnuntaikävelylle, kun vielä oli niin kaunis ja lämmin sää täällä etelässä. Olin jo eilen juoksemassa ollessa pannut merkille ihanan punaiset ruusunmarjat ja värikkäät puusta pudonneet syksyn lehdet. Ilma oli niin lämmin, että on vaikea uskoa, että ollaan jo syyskuun loppupuolella. Mutta nythän sekin vissiin muuttuu kylmempään suuntaan, joten oli hyvä, että muistin ottaa kameran mukaan ja napata muutamia viimeisiä kukkasten ja marjojen kuvia. Pitää varmaankin kaivella/ostaa uusia lapasia ja hanskoja tytöille, jos oikein kylmenee. Taisin keväällä heittää huonoksi menneitä lapasia ja hanskoja riemumielellä roskiin ja nyt sitten onkin hyllyt tyhjää täynnä. Hyvä minä. No, nuorempi menee ensi viikoksi tettiin kauppakeskukseen, joten ehkäpä hän sieltä voi valita hanskansa. Nyt hilpasen zumbaan heilumaan ja toivun siitä sitten loppuillan.
                            
                                                 

                                                              Mukavaa sunnuntaita!
                                                               With love,
                                                                      M

2 Comments

  • Mysterious M

    Kiitos! Minä vasta harjoittelen tuota kuvaamista ja olisi niin kiva mennä jonnekin kurssille, jossa kunnolla osattas opettaa alkeista lähtien. Ei ole täällä vielä kunnon ruskaa, mutta ihania värejä luonnosta löytyy.
    Zumbasin muuten kengän halki. Meniköhän heiluminen ja hytkyttäminen överiksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *