Kosmetiikka

John Frieda: Brilliant Brunette and Dream Curls

Blogiyhteistyö John Frieda

Saimme mahdollisuuden kokeilla John Frieda shampoo- ja hoitoaineita ja näistä tyttäret ottivat testatakseen Brilliant Brunette-tuotteet. Hiusten värjäämisessä on aina se miinuspuoli, ettei se väri kestä ikuisesti ja kaunis ruskea väri haalistuu ikävästi elottomaksi maantienruskeaksi. Onneksi on keksitty keinot, millä hiusten sävyn haalistumista voi hiukan hidastaa seuraavaan kampaamokäyntiin.

Liquid shine illuminating shampoo puhdistaa hiukset antaen niille kiiltoa ja tunkeutuen vaurioituneeseen hiukseen, kiillottaen jokaisen suortuvan optimoidakseen valon välkehtimisen ja luoden kristallisen säihkeen. Näin minä sen ymmärsin ja tyttärien kokemukset ovat seuraavat:
Tuoksu todella hyvä, ihmeelliseen läpikuultavaa, tekee hiukset pehmeiksi ja puhtaiksi. Hyvää oli, voiko tätä ostaa jatkossakin? No, se kertonee paljon. Pesujen määrä kertonee loppupeleissä sen, miten kauan shampoo saa värin pysymään hyvänä hiuksissa, mutta uskon, että on parempi tämä vaihtoehto kuin sellainen, joka ei suojaa väriä.

Liquid shine conditioner tuoksuu kookosmaiselle, muttei liikaa ja hiukset ovat pehmeät ja helposti selviteltävät ja hoitoaine tuntuu tekevän tehtävänsä, varsinkin kun on kyseessä vyötäröpituiset hiukset.

 
Tätä öljyä käytettäessä hiuksista tulevat salonkipehmeät ja kiiltävät. Öljy sulkee pörröisyyden ja kuivahtaa nopeasti, jättäen hiukset pehmeiksi ja helpommin käsiteltäväksi. Tuote ei kuitenkaan rasvoita hiusta. Tällä öljyllä saat pehmeyttä ja kunnon kiiltobuustia hiuksiisi. Tuotetta laitetaan märkään tukkaan yksi pumppaus hieroen käsiin ja siitä sitten sivellen hiukset läpi, muttei juureen saakka. Sisältää argan öljyä ja sehän on nykyisin ollut tapetilla niin hiustuotteissa kuin ihonhoidossakin. Poistaa siis sitä pörröisyyttä ja tämä auttaa niihin pieniin hörhöttäviin suortuviin tai taltuttaa jopa meikäläisen permispörrön.
 

Itse kokeilin tätä kiharoille hiuksille suunnattua shampoota ja hoitoainetta Dream Curls. Shampoo avaa elvyttäen luonnollisesti kiharoita ja tämäkin taistelee pörröisyyttä vastaan. Pesee hyvin, muttei pese pois hiuksen omia luonnollisia öljyjä. Shampoo on kosteuttava ja pehmentävä ja hiukset ovat helpommin käsiteltävät, takuttomat ja pehmeät.
Hoitoaine taas uudelleen herättelee kiharat antaen niille energiaa, tehden niistä silkkiset ja kiiltävät. Tuotteet ovat jokapäiväiseen käyttöön sopivia, kuten ovat Brunette-tuotteetkin.

Oma kokemukseni oli, että hiukset olivat todella pehmeämmät ja kiharat tulivat kimmoisemmaksi ja ilmavimmiksi. Varsinkin muutaman kuukauden vanhaan permikseen sai näillä vähän ytyä lisää. Kelpo tuotteita ja varmasti kokeilen käyttää myös välillä noita Brunette-tuotteita pitääkseni epätoivoisesti kiinni väristäni.

                                                            With love,
                                                         M,m and mini m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *