Messut,  Sisustaminen

Vielä muutama…

… sananen Habitaresta, sillä kun selasin kuvia, tuli tunne, että nämä haluan vielä esitellä. Nimittäin kivi materiaalina viehättää kovasti ja mikä olisikaan ihanampaa kuin tämmöisistä luonnonkivistä tehty kylpyhuoneen lattia. Käytännöstä en kyllä tiedä, että miten toimisi, olisiko kamalan vaikea pitää puhtaana. Mutta tulee niin jotenkin terapauttinen olo noista kivistä. Pakko näitä olisi kyllä saada jossain muodossa kotiin hiveltäväksi. Kaikista mieluiten laittaisin matkoilta tuotuja kiviä esille johonkin seinälle vaikka boordin muodossa, mutta en tiedä kuinka sen toteuttaisi. Tarkoitan nyt vaikka wc tilaa tai kylpyhuonetilaa. Meillä on koko perhe aina etsimässä erikoisia ja varsinkin siloisia kiviä, ollaan sitten missä tahansa reissussa. Viimeksi hieman pelotti, että mitähän matkalaukut kivineen painaa, mutta mies osasi suunnitella pakkauksen nappiin ja hyvin meni. Tätä kiviasiaa jään pohtimaan.

Sitten oli tämmöinen hauska kranssimainen häkkyrä helmieen, jotenkin niin herkkä, mutta pisti miettimään, että eteisen ulko-oven pyöreä ikkuna kaipaa jotain väkertämistä ja viime yönä kävin sitä suunnittelemaan, kun uni ei tullut. Rautalankaa, helmiä tai tekotimantteja ja bling-fiilistä. Katsotaan saanko vain sormet verille.

Tskirättejä hampusta. No näitähän minäkin olen virkkaillut ja neulonut lankajäämistä ja minulle on kelvannut bambu ja puuvilla, mutta hamppua voisi kokeilla myös, kun kuulemma pyyhkii hyvin ja ei jää raitaa. No, en minä ole raitoja huomannut pyyhkiessäni, mutta ehkä katsastan hampputilanteen ja teen rätin ja kokeilen, että toimiinko. Enpä olisi uskonut tovi sitten, että innostun tiskiräteistä, mutta kaikki käsityö ja hauskat ideat viehättävät minua. Ekologisuus on plussaa.

Tämä upea suuri metallivati kiinnitti huomioni ja ihastuin siihen heti. Tosin hintakin oli suuri, joten haaveeksi jäi tämä jättivati. Kaunis se oli ja siitä oli pienempikin versio, mutta tämä iso oli kyllä näyttävä.
Tässäpä oli nyt kaikki Habitaren minua inspiroivat asiat tai esineet tältä syksyltä.

Mutta, jotta sisustaminen ei unohtuisi, niin tässä tulee muistutus sisustuspainotteisesta arvonnasta, johon ennättää vielä osallistua tästä. Arvonta loppuu 28.9. klo 21.00

                                          With love,
                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *