Tuoksut

Guess: Girl Summer

Nuorempi tyttäreni vietti viikon Tet-harjoittelussa, eli työelämään tutustumisessa Vantaan Jumbon BG Brand gallery:ssä. Paikan hän haki itse jo kesällä, tosin hengailin taustalla apurina, mutta osasin pitää suuni supussa ja antaa tyttären hoitaa asiansa itse,  jotta näitä juttuja oppisi hoitamaan tulevaisuudessakin. Hyvin meni ja paikka saatiin. Jännitystä oli ilmassa, kun työviikko alkoi ja koska bussit kulkivat vain kerran tunnissa, niin työpäivä matkoineen venyi hieman, mutta kyllähän kauppakeskuksessa toki muutenkin sai aikansa kulumaan ja rahansa. Tytär oli iloinen, kun oli saanut kokeilla kassalla oloa ja harjoitella kaikkea, mitä myyjän työhön liittyy. Viikko meni nopsaan ja tänään olikin viimeinen päivä. Kotiin tullessaan hän huhuili minua katsomaan, mitä oli saanut. Tosi kilttiä BG Brand gallery-liikkeeltä oli antaa pieni muisto Tet-harjoittelusta Guess Girl Summer hajuveden muodossa. Tytär oli onnellinen.

Nuorille tytöille suunnatussa tuoksussa on bergamottia, mandariiniä, nerolia, villiruusua ja lummetta. Pohjatuoksuna on myskin, vaniljaorkidean ja teakin sävyjä.
Tästä sitten suihkaus ja kesä on takaisin, ainakin tuoksuna.

                                                   With love,
                                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *