Kengät

Let`s Zumba with new shoes

Minä sitten rakastan tanssimista ja mikäs sen kivempi tanssimuoto kuin Zumba, jossa saa iloisella mielellä heilua itsensä hikeen. No,  viimeksi taisin heilua liikaakin, kun kenkä halkesi pohjasta. Ihmettelin siinä tanssiessa, että miten tämä tuntuu jalkapohjassa niin oudolta ja kappas, kenkä oli iloisesti haljennut päkiän kohdalta. Kyllä minä sen tunnin loppuun hetkutin ja kotiin tullessa kävin miettimään, että mistä saan seuraavalle tunnille kengät. Zumbakenkä maksaa  yli 120 euroa, mikäli haluaa kunnolliset kengät ja edelliset kestikin yli viisi vuotta. Päädyin sitten mutkien kautta Jatzette firman nettisivuille ja löysin itselleni zumbakengät, mitkä muistuttivat edellisiä kenkiäni, merkki oli eri. Tutto nero-kenkien hinta oli nyt vain 50 e, joten sehän passas ja klikkasin itselleni kengät. Postipakettia odottelin joka päivä, sillä tuotteet luvattiin toimittaa 2-5 päivän kuluessa. Matkaa Veikkolasta ei ole tänne Helsinkiin hurjasti, joten kuvittelin saavani kengät ennen sunnuntaita, jolloin käyn tunnilla. Perjantaina  ei kuitenkaan vielä ollut mitään kuulunut, joten päätin soittaa ja kysellä, että missäs ne kengät viipyy. Soittooni vastattiin aikani soiteltuani ja minulle luvattiin selvittää missä vaiheessa oltiin menossa. Puolentoista tunnin päästä minulle soitettiin ja valiteltiin, että jonkin sortin hässäkän ja kiireen takia ne eivät olleet vielä edes lähteneet minulle. Harmittelin sitä, etten nyt pääse zumbaan sunnuntaina, niin mies lupasi henkilökohtaisesti tuoda ne minulle lauantaina. Niin sain eilen kotiovelle toimitetut uudet kenkäni ja tyytyväisenä totean, että kylläpäs oli hyvä palvelu. Kannatti soittaa eikä jäädä vain odottelemaan. Tänään pääsen taas tanssitunnille ja koekäyttämään uusia kenkiäni. Katsotaan ovatko yhtä hyvät kuin entiset kenkäni. Vaihdoin uusiin kenkiin kyllä vanhat pohjalliset, jossa on tukijuttuja, jottei se pahuksen kantapiikki pääse kiusaamaan. Eli nyt vain Let`s Zumba!

                                                                       With love,
                                                                  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *