Ihonhoito,  Kosmetiikka

Dermalogica-vinkki

Sain viikonloppuna sähköpostiini viestin Dermalogica-päivistä ja tarjouksista, joista ne päivät koostuu. Kävin heti tutkailemaan sivuja ja siellä on joka päivälle eri tuote 30% tarjouksessa. Itse nappasin heti tuon puhdistusöljyn hintaan 32,00 e. Tämä precleanse on ollut minulle kyllä mieluisa tuote ja tuntuu, että se ainainen ihon pintakuivuus on varmasti hieman laantunut tämän tuotteen avulla. Tukkeumiakaan ei ole ollut, joten kyllä tämä toimii. Jane Iredalin geeliripsiväri lähtee hyvin tämän öljyn avulla pois, joten ei tarvitse erillistä puhdistustuotettakaan silmämeikille. Öljy levitetään kuivalle iholle pyörivin liikkein ja sitten kosteutetaan sormet ja hierotaan öljy maitomaiseksi, lopulta huuhdellaan hyvin ja tämän jälkeen käytetään syvempi puhdistava tuote. Öljyllä lähtee kaikki meikki tehokkaasti, mutta vielä tarvitaan kaksoispuhdistamisen toinen tuote, maito tai geeli.
 Kannattaa käydä dermalogica.fi verkkokaupan sivuilla katsomassa ja plussaa tässä on se, että tuotteet lähetetään ilman postimaksuja. Itse en hyödy mitään tästä mainoksesta, mutta ajattelin, että siitä voi olla hyötyä niille, jotka eivät ole vielä kokeilleet tuotteita, mutta haluaisivat kokeilla. Hintahan näillä tuotteilla on muuten aika hurja, mutta olen yrittänyt aina metsästää tarjous/kampanjoista Dermalogicaa, jotta niitä voisi hyvillä mielin käyttää.

                                                          With love,
                                                                 M

2 Comments

  • Inkeri Valtonen

    Oman kauneushoitolani puolesta voin kertoa, että käykääpä lukemassa keskiviikona postaus Purkkiarmeijan komentajasta. Meillä on varsinainen tarjousviikonloppu ja uusi verkkokauppamme avautuu.
    Sen verran mainostan vielä kaikkien Hämeenlinnan pienyrittäjien puolesta, että pe 3.10 meillä on Pimeän kaupan ilta ja koko keskustan pikkuliikkeet ovat avoinna klo 21.00 saakka. Tapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa ja se on ällistyttävän suosittu. Pienen kaupunkimme keskusta kuohuu väkeä enemmän, kuin joulukaupoilla. Kaikissa liikkeissä on todella tuntuvat tarjoukset ja alennukset. Poiketkaapa Hämeenlinnaan ja tutustukaa meidän palveleviin pikkuyrityksiin.

    Inkeri Valtonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *