Käsityöt,  Neuleet

Valkoinen neulekauluri

Viime päivien kirpeät aamut ovat antaneet hieman muistutusta siitä, että kannattaa kohtapuoliin varautua lämpöisiin neuleisiin. Toki taisivat ennustaa lämmintä syksyä, mutta valitettavasti se talvi sieltä kylmine ilmoineen kuitenkin tulee. Olen neulonut tällaisen pikkuponchon, vai miksikä tätä nyt nimittäisi lähinnä kaulurin virkaa hoitamaan. Yksinkertaisilla kauluksilla varustetun takin päälle tämä käy parhaiten ja tulee esille koristeen tavoin. Täyttä villaa, joten lämmin on. Lankana taisi olla Novita ja mallikin voi löytyä Novitan ohjeista. Tästä on yli vuosi aikaa, joten en valitettavasti kunnolla muista langan nimeä. Muistutan niitä, jotka käyttävät meikkivoidetta ja valkoista kauluria, että varautukaa siihen, että kauluri sotkeutuu helposti meikkiin ja ei tahdo millään lähteä pois. Joten valkoinen väri, vaikka kaunis onkin, niin ei ole niin fiksu valinta tässä tapauksessa. Tai siis meikäläiselle ei ollut. Langaksi kannattaa katsoa myös todella pehmeä lanka, sillä kaulurissa oleva lanka on hieman karheahko. Mikäli olet vilukissa, niin silloinhan tätä voi käyttää vaikka puseron päällä. Pienelle tytölle tämä olisi mekkomaisen takin päälle todella soma.

                                                  With love,
                                                         M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *