Sisustaminen

Syksyn siivousintoilut ja pieni parvekepiristys

Kyllä tuo syksy vaan etenee tasatahtia, vaikkei kylmyys vielä pahemmin pelottele. Tässä on nimittäin ne samaiset pensaat, jotka olivat taustalla, kun tein postausta punaisista kynsistä ja huikea on värin muutos. Nyt ne jo kellertää, vaikka kaunis väritys näissäkin on.
 Tämä päivä on kyllä mennyt siivoilujen parissa. Olen yrittänyt epätoivoisesti saada raivattua sitä eteisen vieressä olevaa kopperoa ihmismäiseen kuntoon. Sieltä lensi osa tavaroista roskiin ja ulkovarastoon ja muutamia juttuja siirsin sinne kopperoonkin. Mies kyllä marisi, ettei sitä ulkovarastoa saa ruveta taas liiaksi täyttämään, se kun on enemmän hänen vastuullaan. Joo-o, tässä sitä on yritetty järkeillä mikä toimii ja mikä ei. Joku on kyllä mennyt pieleen, koska nuoremman neidin takki ei osu sitten vahingossakaan naulakkoon ja niin monet kengät, kun hän vain omistaa, niin ne kyllä löytyy kaikki aina siitä pienestä kuraeteisestä. Mutta nyt lensi converset yläkerran vaatehuoneen laatikkoon, sillä ei siellä nyt enää tarvitse kangaskengillä kävellä. Jokaisella on oma kenkähylly vaatekomerossa alakerrassa, johon laitoin syksy- ja talvikenkiä. Vielä tätä systeemiä on hiottava ja jos tämä ei nyt toimi, niin pitää miettiä uudestaan.
Kun tytöt olivat pieniä, niin oli järkevää laittaa heille omat naulakot kuraeteiseen ja sitten kun he tulivat kouluikään naulakot nostettiin ylemmäksi. Nyt ajattelin, että hekin voivat laittaa takkinsa eteisessä olevaan isoon liukuovikaapistoon.  Miksihän en ole aiemmin tätä huomannut. Olen vissiin unohtanut, että he ovat jo kasvaneet yli lapsuusajan.
 Sain myös idean, että jonkun yläkerran lipastoista voisi kiikuttaa alas ja laittaa sen entisen takkinaulakon paikalle ja peili siihen ylle ja kauniit kynttilä/kukkasetelmat kanssa, teemojen mukaan tietysti. Heh! No katsotaan, miehen ilme oli kyllä mainio, kun sitä ehdotin. Niin ja mihinkäs ne kengät sitten? Nimittäin niin optimistinen en sentään ole, että ne heti alkaisivat mennä sinne komeroon ja kurakeleillä niiden on pakko kuivahtaakin ennen hyllylle laittoa. Täytyy vähän antaa periksikin, etten sisusta koko perhettä pihalle. No, nämä nyt olivat vain ajatuksia ja suunnitelmia. Täytyy yrittää saada perhe tähän mukaan, niin sitten tälle on mahdollisuuksia.

Siivousprojektin lopulla juoksin vielä kukkakauppaan ja hain yhden valkoisen kanervan ja tungin sen pantterin päähän. Pantteri sopii värinsä puolesta just partsille, joten nyt on vähän uutta sielläkin ja koristekaali-istutus sai alakerran ulko-oven edustalta paikan. Tuikut laitoin iltaa varten valmiiksi ja sytyttelen ne, kun sujahdan saunan jälkeen vilvoittelemaan.

 Olen kyllä aivan puhki, mutta intoa riittää vielä vaikka siivoilla tuota meikkipöydän laatikkoa. Jaksaiskohan?

Leppoisaa lauantai-iltaa!

                                                           With love,
                                                       M

2 Comments

 • Teija Hakula

  Meidänkin eteisessä on sen luokan kaaos,
  ettei sitä ihan hevillä kesytetäkään! Kuinka
  nelihenkisellä perheellä voikin olla niin paljon
  kenkiä ja kaikki tietysti esillä!
  Onneksi olkoon, sinä olet jo pitkällä eteisen
  järkkäilyjen suhteen! Lipasto ja peili sisäänkäynnin
  yhteydessä kuulostaa ihanalta. Jään odottamaan
  postausta stailauksesta.

  Ihanaa saunailtaa <3

 • Mysterious M

  Näinhän se on, ettei sitä arjen kiireessä ehdi nipottamaan kaikista pikkujutuista, mutta ehkä tällä tavoin voisi saada sen arjen jouhevammaksi, kun kaikella on paikkansa. Tosin vanhempi neiti tuli illalla treeneistä ja parkaisi, että missä kaikki takit? Näytin paikan ja hän sanoi aha ja jätti lenkkarinsa just siihen eteisen kynnykselle!!!! Että sillei!
  Stailauksesta laitan kuvaa, jos se nyt onnistuu tai toteutuu ylipäätään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *