Käsityöt,  Neuleet

hatuttaako?

Neuloin syyshatun Eiran lankojen valikoimista. Kuten varmaan näkyy, tuossa hatussa on raita tuubihuivista jäänyttä lankaa ja päälankana käytin Debbie Blissin Rialto DK merinovillaa. Idean löysin pinterestistä nimeltä Lucy hat  ja sain Eiran langoilta ohjeen. Lyhykäisesti hatun voi tehdä niin, että aloittaa neulomisen hatun reunasta tekemällä lyhennettyjä kerroksia ainaoikein neulemallilla ja kun hatunlipare on riittävä, tehdään toisella langalla ainaoikein muutaman sentin raita. sitten vaan neulotaan sileää ja lopuksi tähtimäinen kavennus silmukat viidellä jaettuna.

                                                                  With love,
                                                             M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *