Uncategorized

Pinkit kynnet kimallekoristein

Aina pitää olla sen verran virtaa, että jaksaa vaikka lakata uudet kynnet. No, vähän köpelösti kävi, kun yritin lakata pinkit rosa-päivän kynnet, mutta miten ne nyt tuossa kuvassa ovat enemmän oranssiin sihtaavat. Anyway, ajatushan tässä on tärkein. Lakkana käytin Essietä ja Yes Love merkki mini m:n kaverilta espanjasta. Mutta tärkein kaikista on tuo Isadoran peel off lakka, jota kannattaa käyttää aluslakkana, mikäli mielii saada lakkauksen kimalteet normaalisti pois. Nimittäin tuota kimallelakkaa on tullut rapsutettua parikin päivää pois kynsistä ja se on ärsyttävää. Tämä peel off auttaa irrottamaan kynsilakan melkein repäisemällä kokonaisuudessaan. Huono puoli siinä on vaan se, ettei lakkaus kestä kovin montaa päivää, vaan se alkaa reunasta helposti irtoamaan. Mutta niinhän lakkauksia usein joutuu uusimaan tai korjailemaan parin päivän päästä. Kynnet ovat minulla taas kasvaneet vähän liikaakin, joten kohta ne alkaa olla hankalassa mitassa ja silloin yleensä poikkasen ne puoleen. Liuskottumisia ei ole tapahtunut sitten viime vuoden alun jälkeen, kun mini m teki minulle geelikynnet. Ne kasvoivat pois ja sen jälkeen kynnet ovat olleet loistokunnossa ja mitään aineita en nyt niihin sen jälkeen ole lisäillyt.

                                                      with love,
                                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *