Kengät,  Muoti

Asukuva puuterisävyin

Pengoin tässä omaa ja tyttären kaappia ja sain mukavan asukokonaisuuden kerätyksi. Vaatteet ja kengät ovat olleetkin täällä blogissa yksittäin esittelyssä, tosin tuota paitaa en ole tainnut täällä vielä näyttää. Ostin sen kesällä matkalta ja puuvillaisena ja lyhkäisenä se tarvitsee nyt alle jonkin paitapuseron, ollakseen syksylle sopiva. Värisävyt ovat keväisiä, mutta miksipä ei voisi vielä näin syksyllä käyttää vaaleita puuterisävyjä. Kengät tosin taidan vaihtaa omiin ruskeisiin Timberlandin saappaisiin, mutta sävyltään nämä kengät olivat just. Liian korkeat vain minulle. Nahkatakki ruskeana tuo vähän särmää kokonaisuuteen. Tuon glitterhameen olen joskus Promodista alesta napannut ja se oli kokoa 40. Aukaisin vähän saumoja ja tein muutamat ompelut ja siitä tuli sopiva. Mitä mieltä olette, voiko näin vaaleassa asussa vielä syksyllä kulkea?

                                                 With love,
                                                        M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *