Muoti

Gutz; thermo leggins

Gutz. Mikä ihmeen Gutz? No, tämä merkki tuli tutuksi, kun jouduin tyttärieni harrastuksen vuoksi myymään ruotsalaisia urheilutuotteita. Helppoa myydä, kun tuotteet olivat paketeissa ja aina yksi paketti maksoi 20 e. Paketissa on 3 kpl legginsejä, 5 paria sukkia, urheilutoppi jne. Ainoa haittapuoli oli se, että näitä piti myydä yhteensä 12 pakettia, molempien joukkueiden hyväksi. Kyllähän nämä vessapaperirullat peittoaa, mutta lopulta siinä niin kävi, että puolet sain myytyä työkavereille ja puolet täytyi ostaa perheelle. Hyviä tuotteitahan nämä kyllä olivat, ei siinä mitään.

Legginsit, joita oli 3 kpl paketissa, ovat thermo legginsit, fleecemäisellä pinnalla vuoratut, superpehmeät ja kovin kehutut. Käy hamosten kanssa ja kylmemmällä farkkujen alle. Kyllä kiitos, meikäläinen kiittää. Olen sellainen vilukissa, joten iloissani näitä tilasin. Pinta on siistin napakka, joten kyllä sopii hameen kanssa ja on ihan tyylikäs.

Mies tilasi boxereita ja itselleni tilasin ohuita villasukkia. Loppupeleissä huomasin olleeni taas liian kiltti ja tilasimme tunnollisesti tuotteita ja maksoimme ne itse, kun useat perheet eivät olleet myyneet yhtäkään pakettia. Tällaistahan tämä on, mutta harmittaa se, että eihän sinne kassaan kovin paljon rahaa kertynyt ja vaivannäkö oli aikamoinen varsinkin sillä, joka tämän tilausrumban hoiti.
Mutta, jos satutut tekemisiin tämän Gutzin kanssa, niin kelpo tuotteita tuntuvat olevan ja vinkkinä harrastajien vanhemmille, että tämä on ihan hyvä myyntiartikkeli, jos seura mielii tuotteita myytäväksi.

                                                With love,
                                                       M

5 Comments

 • Teija Hakula

  Laatuleggareille löytyy aina käyttöä. Ensi kerralla laitat sitten tuotteita
  myyntiin tänne blogin puolelle, niin voin minäkin ostaa muutaman parin.
  Harmittavaisia nuo rahankeruutempaukset, joihin osallistuu vai osa porukkaa.
  Minusta olisi reilumpaa, että tyypit, jotka eivät tuotteita halua tai ennätä myydä,
  maksaisivat sitten keruurahoja vastaavan summan seuran tilille.

  Kivaa keskiviikkoa M <3

 • Mysterious M

  Kiva kuulla, että olisin voinut täälläkin niitä tarjota myytäväksi! Olen ihan samaa mieltä, että ne, jotka eivät myy, eivät myöskään hyödy toisten tekemästä työstä. Kaikista pahin oli leirikoulu alakoulussa, jossa tyttäreni luokalla kaksi tyttöä vanhempineen törkeästi päätti jättää maksut maksamatta ja me muut vanhemmat kustansimme heidän paikkansa. Tytöt olivat vielä kehuskelleet laittavansa sen hinnan mieluimmin rokkikonserttiin. Silloin kyllä hieman kismitti!!!

  • Minna

   Moi Sara! Nyt täytyy muistella, sillä tästä on jo yli neljä vuotta ja yksiäkään ei minulla enää ole tallessa:) Kyllä ne oli ihan napakat ja toimivat, mutta en tiedä onko tuotteet vielä smanlaisia. Valitan, etten pysty auttamaan tämän paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *